Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne zna što napraviti

'Varam svoju suprugu s drugom ženom i drugim muškarcem, ali bojim se da će saznati'

shutterstock
08.03.2021.
u 21:15

Uvijek je imao veliku seksualnu želju, a branio se stavom da njegova supruga nikad neće saznati istinu pa je neće ni povrijediti.

- Imam aferu s drugom ženom i s drugim muškarcem. Ne vidim izlaz iz nereda koji sam napravio. Oženjen sam i sa suprugom sam posljednjih deset godina. Imamo kćer od šest godina i posljednje tri godine pokušavamo dobiti drugo dijete - napisao je jedan muškarac za The Sun.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne:

1/7

Uvijek je imao veliku seksualnu želju, a branio se stavom da njegova supruga nikad neće saznati istinu pa je neće ni povrijediti. Prvo je imao aferu s dvostruko mlađom ženom koja nije htjela ništa ozbiljno, ali sada je saznala da je trudna s njegovim djetetom. Uz to, njegov muški ljubavnik mu prijeti da će sve reći njegovoj supruzi.

- Želi da priznam našu vezu i da sam homoseksualac, što mislim da nisam. Ne zna ni za moju trudnu ljubavnicu. Bojim se da će moj život uskoro eksplodirati. Moj je brak postao dosadan i mi smo nesretni jer ne možemo ponovno zatrudnjeti, ali ne želimo prekinuti zbog kćeri - nastavio je.

- Kakvu ste zamršenu mrežu laži ispleli za sebe. Možda je vrijeme da sve priznate. Bilo bi bolje da vaša supruga sve ovo čuje od vas nego od nekoga drugog. Da, to bi moglo dovesti do prekida vaše veze, ali teško je vidjeti kako ćete joj sve to prešutjeti bez laži, prijevare i više stresa. Vaša supruga zaslužuje znati o vašem nerođenom djetetu. Iako želite ostati zajedno zbog svoje kćeri, ona vam neće zahvaliti što je odrasla u nesretnom domu - odgovorila mu je psihoterapeutkinja Deidre.

Mislili su da imaju sivi tepih dok ga nisu očistili! Bio je toliko prljav da je promijenio boju:

Komentara 1

MO
montello
18:16 09.03.2021.

varaš je i plačeš'

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije