Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pismo seks terapeutkinji

Mladić se požalio: 'Djevojka i ja se više ne seksamo, a ona o tome ne može razgovarati'

shutterstock
07.03.2021.
u 21:35

Nedavno je htjela da nabavimo vibrator što me uzbudilo, ali ne znam hoće li to više uopće spomenuti jer mrzi razgovarati o našem seksualnom životu i svojoj seksualnosti, kaže on o svojoj djevojci

Ja sam 27-godišnjak, a moja djevojka ima 30 godina. Kad smo prije pet godina tek počeli izlaziti, bili smo seksualno vrlo aktivni ali kako je vrijeme prolazilo, posebno posljednjih nekoliko godina, to se promijenilo - sad se seksamo jednom u pet do šest tjedana, napisao je anonimni mladić seks terapeutkinji Pameli Stephenson Connolly.

Ona, piše on o svojoj djevojci, nikada ne inicira seks, zapravo se ni ne čini prisutna.

- Nedavno je htjela da nabavimo vibrator što me uzbudilo, ali ne znam hoće li to više i spomenuti jer mrzi razgovarati o našem seksualnom životu i svojoj seksualnosti, što mi je gore od nedostatka seksa - kaže.

U prošlosti je, prisjeća se, bilo slučajeva kad bih ja na pogrešan način pokrenuo tu temu, ali više nisam takav. Ipak, ona se nikako ne oslobađa i ne želi govoriti o tome kako se osjeća.

Žene u 2020. pogođenije gubitkom posla nego muškarci

1/2

- Vaša djevojka zapravo vrlo dobro komunicira o seksu; neverbalno. A vama se, naravno, to ne sviđa i čini vam se da vas seksualno izbjegava: čak je i referenca 'vibratora' možda je njezin način da kaže da joj vaš penis nije potreban - odgovara mu Connolly.

Sad, kaže, trebate skupa otkriti zašto je vaša seksualna i emocionalna veza nestala i pronaći dobru strategiju za popravak stvari.

- Vjerojatno bi bilo korisno na glas prepoznati kakvi ste bili u prošlosti i ispričati joj se, a onda iskreno podijelite svoje osjećaje tuge i frustracije - savjetuje i preporučuje da djevojci kaže 'kako mu nedostaje intimnost s njom i da želi razgovarati o tome?

- Slušajte ju pažljivo, a zatim vi podijelite vlastite osjećaje, ali da ne krivite nju. Istina može dovesti do obračuna i ultimatuma, pa prvo odlučite možete li nastaviti vezu kakva je sad ili ne - odgovorila mu je stručnjakinja u svojoj kolumni za The Guardian.

Mislili su da imaju sivi tepih dok ga nisu očistili! Bio je toliko prljav da je promijenio boju

 

Ključne riječi

Komentara 7

KO
konfederacija
05:41 08.03.2021.

vidiš da te ženska zafrkava tebi 27 i kaže ti da nabaviš vibrator a ti mislio baš to ali se varaš

Avatar drug Joža
drug Joža
22:50 07.03.2021.

Plati si privatno

Avatar essek22
essek22
21:52 07.03.2021.

Nije ti palo na pamet da ti netko "pomaže" ? :D

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije