Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nisu svi bili oduševljeni

'Užasno!' Obavijestila supruga da je trudna, mnogi je napali zbog načina na koji je to napravila

Tik Tok
10.05.2023.
u 12:30

U videu se moglo vidjeti kako Jasmine svom suprugu priprema sladoled, ukrašavajući smrznuti kup čokoladnim umakom, jagodama, napolitankama i - testom za trudnoću

Mnogi ljudi vole objaviti svima da su trudni na društvenim mrežama, tako da to više nije ništa neuobičajeno. Međutim, jedna trudnica iz Kalifornije imala je stvarno slatku ideju kako otkriti svoju trudnoću svom suprugu - ukrasivši njegov sladoled svojim pozitivnim testom na trudnoću, kao što se vidi u snimci s više od 7,9 milijuna pregleda, piše NY Post.

"Najslađe, ali možda i najodvratnije otkrivanje trudnoće", objavila je Jasmine Chiswell u videu. Na njemu se može vidjeti kako svom suprugu priprema sladoled, ukrašavajući smrznuti kup čokoladnim umakom, jagodama i napolitankama.

@jasminechiswell

The sweetest but maybe the most gross pregnancy surprise…I can’t believe he ATE THAT!!! 😭🤢

♬ Wes Anderson-esque Cute Acoustic - Kenji Ueda

Međutim, stvari se preokreću kada ona sakrije test za trudnoću u sladoledu, koji ima dvije plave crte koje označavaju da je trudna, na način da se on jedva vidio. "U redu, Maverick, imamo tvoj sladoled", klicala je Jasmine dok je nosila desert svom mužu koji nije ništa sumnjao.

Unatoč komentaru da izgleda "užasno", Maverick je uzeo sladoled i pripremio se da navali na njega. “Izuzetno je slatko i stavili sam lijepo, malo, novo ekstra iznenađenje”, na što joj je Maverick, očito sumnjičav prema njezinim tvrdnjama, odgovario: “Zbog toga ne želim to jesti, što je dovraga ovdje? ” Usprkos tome, on je posegnuo unutra i zgrabio test za trudnoću, te nastavio lizati sladoled s njega dok je pitao "je li ovo napolitanka?"

To je natjeralo Jasmine da vikne "Maverick", nakon čega mu je konačno sinulo što je to. Maverick se činio kao da će povratiti pored sofe, prije nego što se okrenuo prema kameri i primijeti: "Pa, barem si trudna." "Ne mogu vjerovati da je to pojeo", napisala je Jasmine u naslovu videa. Gledatelji TikToka nisu baš bili oduševljeni njezinim otkrivanjem trudnoće, a jedan je užasnuti obožavatelj napisao: "Pustila si ga da to pojede, a popiškila si se na to."

“Mogla si ga barem staviti u vrećicu”, primijetio je drugi, dok je treći komentirao: “Čestitam, ali zašto u njegovu hranu?!” “Molim vas, recite da je ovo bila šala s nama s čistim testom”, dodala je jedna uznemirena korisnica.

Žena ostala trudna u 56. godini: 'Mislila sam da su doktori ludi i da je to nemoguće!'

Komentara 1

Avatar Povucimezarep
Povucimezarep
13:03 10.05.2023.

Jel to onaj što se popiškiš na njega? Krasna žena, nema što 🤨

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije