Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Treba savjet

'Uhvatio sam suprugu u seksu s drugim muškarcem i to nije prvi put'

shutterstock
12.05.2021.
u 22:45

Mislio je da imaju sretan obiteljski život, ali je prije dvije godine otkrio da ga supruga vara s kolegom s posla.

- Moja supruga ima aferu s muškarcem u svom trkačkom klubu. Imaju seks u njegovoj kući, zatim trče svoju rutu i završe kod nas doma. Najgore od svega je što sam joj već oprostio jednu aferu - napisao je jedan muškarac za The Sun.

Zajedno su 12 godina i imaju kćer od devet godina. Mislio je da imaju sretan obiteljski život, ali je prije dvije godine otkrio da ga supruga vara s kolegom s posla. Molila ga je za oprost i on je pristao pružiti joj još jednu šansu zbog njihove kćeri. Sve je išlo kako treba dok nije primijetio njezine poglede prema svom partneru trčanja.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne!

1/7

- Slijedio sam je kada je jednom otišla na trčanje i brzo shvatio da me ponovno vara s njim.  Kad sam se suočio s njom, ona je sve poricala. No, napokon je priznala da imaju aferu već šest mjeseci. I dalje je volim, ali ovo me uništilo. Bojim se da sam ja kriv jer joj nisam dovoljan u krevetu. Osjećao sam da mi ne preostaje ništa drugo nego odseliti se. Još uvijek imam povremeni seks sa suprugom. Bojim se biti bez nje - nastavio je.

- Iako je moguće da joj još jednom vjerujete, to se u velikoj mjeri oslanja na to je li spremna uložiti trud da bi povratila vaše povjerenje. Nakon njezine prve afere, niste se pozabavili razlozima zašto je varala. Ovo je ključno. Oboje morate vidjeti mogu li se ti razlozi riješiti, ali budite sigurni u svoju odluku da izbjegnete moguće povrede. Ako ne budete zajedno, i dalje možete biti brižni roditelji vašoj kćeri - odgovorila mu je Deidre.

Odlično rješenje za uredno slaganje tenisica koje može svatko napraviti!

Ključne riječi

Komentara 2

MO
montello
12:44 13.05.2021.

Otkantaj je ponizava te i ne voli

GO
goodbadugly
06:55 13.05.2021.

Predloži joj da je obojica istovremeno prašite.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije