Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Treba vam samo pegla

Tvrdokorne mrlje od crnog vina nije jednostavno očistiti; olakšajte si posao ovim trikom

shutterstock
25.06.2020.
u 07:00

Sve što trebate napraviti je mrlju prvo prekriti sredstvom za čišćenje mrlja te na nju staviti ručnik.

Crvene mrlje od vina na tepihu iznimno su teške za očistiti, ali jedan muškarac otkrio je odličan trik kako ih lako očistiti, a potrebna vam je samo pegla, prenosi The Sun.

Podijelivši video na TikToku, muškarac je pokazao kako je pegla odlična za čišćenje crvenih mrlja. Sve što trebate napraviti je mrlju prvo prekriti sredstvom za čišćenje mrlja te na nju staviti ručnik. Zatim peglom lagano prelazite preko ručnika, dok istovremeno ispuštate paru iz nje. 

@cleanthatup

A simple way to remove red stains from your carpet! ##carpetcleaning ##cleaningtips ##carpet ##cleaninghacks ##satisfying ##howto ##foryou ##koolaid

♬ Say So (Instrumental Version) [Originally Performed by Doja Cat] - Elliot Van Coup

Pegla svojom parom ispušta mrlju iz tepiha te ga ostavlja čistim kao da je potpuno nov. Iako ćete za tvrdokorne mrlje trebati ponoviti proces nekoliko puta, u videu objašnjava kako će vam pegla pomoći i s najgorim mrljama. Jedino na što trebate paziti je da ne spalite tepih, odnosno da provjerite nakon svakog procesa kako tepih izgleda.

Stručnjak objašnjava zašto ne biste trebali preskakati servis bicikla:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije