Naslovnica Lifestyle Ljubav & veze

Trudnica želi razvod zbog imena koje muž želi dati kćeri

Voli li on nju još ili je normalno da NAŠE dijete želi nazvati po njoj? Hvala - upitala se djevojka, a odgovori korisnika su većinom na njenoj strani
05. siječnja 2019. u 22:36 10 komentara 26803 prikaza
Svađa
Foto: Getty

Jedna trudnica požalila se na Redditu kako razmišlja o rastavi, a razlog je stvarno bizaran.

Iskrena ispovijest "Želim se seksati s bivšom ljubavi, ali me strah jer prošli put nije bilo baš uspješno"

23-godišnjakinja je u sedmom mjesecu trudnoće, a godinu dana stariji muž radi probleme oko imena djevojčice

Naime, njih dvoje nikako se ne mogu složiti oko imena. On zahtjeva da on da ime djevojčici, a ženi je ponudio da bira ime za drugo dijete. Zašto mu je to toliko bitno? 

To pitanje muči i ženu. Ona tvrdi da njen muž i otac njenog djeteta želi kćer nazvati "jako sličnim" imenom koje nosi i njegova bivša za koju tvrdi da ju je najviše volio, piše msn

Sve za ljubav Vjenčali se samo 24 sata nakon prvog susreta: Dogodilo nam se božićno čudo!

Žena je razočarana.

- U početku naše veze imali smo velikih problema zbog nje, ali odnosi su se poboljšali kada se odselila. Mislila sam da je to iza nas, ali ovo me dotuklo - piše mlada, buduća mama. 

- Stvarno ju je volio i nikada to nije krio od mene, ali kao što sam napisala, mislila sam da je to iza nas. Kada sam ga pitala zašto baš po njoj želi nazvati dijete, odgovorio mi je da bez obzira na to što on i njegova bivša nisu uspjeli, da to ne znači da on ne želi imati nešto što će ga podsjećati na nju?! 

Svađa ŽIVOT U BROJKAMA Za raspad braka su najrizičnije srednje godine i odlazak djece

Voli li on nju još ili je normalno da NAŠE dijete želi nazvati po njoj? Hvala - upitala se djevojka, a odgovori korisnika su većinom na njenoj strani. 

- Ja sam djevojka koja je dobila ime po ljubavnici mog tate (mama nije imala pojma) i APSOLUTNO PREZIREM svoje ime. Jednostavno mi je jednom prilikom rekao. U principu, ime je lijepo, ali kad pomislim na razlog zbog kojeg sam tako nazvana, povraća mi se. Nemojte nazivati svoje dijete imenom svojih bivših partnera - napisala je jedna od korisnica Reddita, a druga je kratko zaključila.

- To je stvarno odvratno

>> Pogledajte ovaj par...vjenčali su se 24 sata nakon prvog susreta

Dijelovi motora
SRCE AUTOMOBILA
Dijelovi motora i zašto ih je bitno poznavati

A1 izdvaja za Vas

 • stefj:

  Ajme, na što je VL spao... Umjesto da piše o 312 mjera vlade koje nitko nije niti vidio niti zna koje su, a nije ih niti osjetio kao rasterećenje, piše o nepreboljenim osobnim traumama iz djetinjstva neke bezimene negdje u ... prikaži još! svijetu?... Stvarno dno...

 • Avatar Zgubider.
  Zgubider.:

  Gospodin novinar za ovo umno djelo ima da dobije Pulitzera,,,

 • Avatar Tito
  Tito:

  Superinteresantan članak👌