Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dosta im je dijeljenja

TikTokerica podijelila: 'Muž i ja spavamo odvojeno jer sam uvijek htjela imati vlastitu sobu!'

TikTok/@tiffani.michelle
21.12.2021.
u 20:27

Pola života sam sobu dijelila sa sestrom, pa nakon udaje nisam odustala od ideje da jednog dana imam prostor samo za sebe, rekla je.

Dok tajna sretnog braka po nekima leži u redovitom razgovoru ili pak u dobrom seksu, neki smatraju da su odvojene spavaće sobe recept za uspjeh.

To misli i TikTok korisnica Tiffani Michell koja u svom videu kaže kako ne shvaća zašto se podrazumijeva da supružnici do kraja života dijele spavaću sobu i krevet. 

Njen je video na profilu @tiffani.michelle nedavno postao viralan sa čak 2.8 milijuna lajkova, a u njemu Michell opisuje nesvakidašnji aranžman spavanja koji je dogovorila sa suprugom.

- Do 6. razreda sam sobu dijelila sa sestrom, pa sam jedva dočekala imati vlastitu i znala sam da kad se to napokon ostvari želim samo svoj prostor; i nikog drugog u njemu! - ispričala je, no onda je, kaže, odrasla i zaljubila se.

@tiffani.michelle

Reply to @gothippi most of this is stuff I had from my classroom (lights, calendar) before we went virtual or saved from when I lived alone years ago

♬ original sound - Tiffani Michelle

Ipak, Michell ni nakon sudbonosnog "Da" nije odustala od ideje o prostoru koji će biti samo njen a koji joj je, ističe, 'važan za mentalno zdravlje i sreću općenito'.

- Počeli smo skupa živjeti, a ja sam si mislila "Što ću sad..." - priča ona, no na svoju sreću odabrala je partnera koji joj je bio spreman udovoljiti, pa su dogovorili da će soba u kojoj je ured biti samo njena - i da će joj kad god poželi služiti i kao spavaća.

Michell je tako dobila ured u koji je instalirala i veliki ormar, krevet i umivaonik; jer zašto joj, kaže, ne bi dok 'radi' bilo udobno...

- Brak ne znači da treba poništiti svoje granici i odreći se osobnog prostora - komentirao je jedan TikToker.

- Često nas uče da ljubav znači sve dijeliti i da je razdvojenost od supružnika negativna stvar, a spavanje u odvojenim sobama trebalo bi biti normalno, za sve koji to žele naravno - napisala je jedna djevojka, a prenosi The Sun.

Znanstvenici tvrde: Ovo je najlakši način da prebolite prekid veze

1/5

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije