Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽUTI ČAJ NAJEFIKASNIJI

Testirali smo učinkovitost trendovskih dijeta

04.02.2009.
u 19:53

Prije dva tjedna upoznali smo vas s Jasminom Crnobrnjom (31), Karolinom Katovčić (21) i Anitom Grdaković (33), trima našim čitateljicama koje su pristale tijekom dvotjedne dijete iskušati tri vodeća proizvoda za pomoć pri mršavljenju. Nakon četrnaestodnevnog odricanja, borbe s napadima gladi i disciplinom, tri dame došle su u naš studio sretnije i mršavije, usta punih hvale, vesele što su se napokon pokrenule i što se to vidi na vagi.


Majka troje djece (31 godina, 170 cm) oduševljena je novim režimom prehrane uz žuti čaj
Foto: Patrik Macek

Jasmina, koja je prije dijete žutim čajem imala 85 kilograma, sada je lakša čak četiri kilograma i jako je zadovoljna tim rezultatom.

Do minus 10 kg
- Svakodnevno sam pila litru žutog čaja, izbacila sam večeru i smanjila obroke, a najviše se ponosim što sam ponovo počela vježbati - istaknula je ta mlada majka kojom se najviše ponose njezinih troje mališana.

Anita Grdaković u našem je “pokusu” testirala 4321 starter paket i kapsule i ne skriva zadovoljstvo.

- Uspjela sam izgubiti tri kilograma, usput sam korigirala prehranu i, što je najvažnije, više se ne osjećam napuhnutom - izjavila je Anita te priznala da će, sad kad je na dobrom putu, nastaviti s dijetom dok ne izgubi deset kilograma!


Karolina (167 cm) nije izgubila nadu zbog najlošijeg rezultata i nastavlja s dijetom
Foto: Patrik Macek

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije