Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Važno je

Stručnjakinja za seks otkrila: 'Ove stvari muškarci moraju znati o ženama ako žele biti dobri ljubavnici'

shutterstock
01.05.2021.
u 23:50

Ako želite sjajan seks, morat ćete razgovarati sa svojom partnericom i, što je još važnije, slušati je.

Mnogi muškarci hvale se da su dobri u krevetu i da mogu zadovoljiti svaku ženu, ali prema mišljenju stručnjakinje za seks Tracey Cox, to nije istina. Svaka žena je drugačija, ali postoji nekoliko stvari koje bi muškarci trebali znati kako bi zadovoljili svoju partnericu, a Cox je za Daily Mail otkrila koje su to stvari.

O ženskom libidu
Postoje tri mita o ženama i seksu za koje većina ljudi, pogotovo muškarci, misli da su istiniti. Prva je da muškarci imaju veći seksualni nagon od žena. Drugo je da je monogamija teža za muškarce nego za žene, a treće je da muškarcima brže dosadi rutinski seks nego ženama. Sve su ove izjave lažne.

Nedavna istraživanja pokazuju da se ženska želja potpuno razlikuje od onoga što smo nekada mislili. Ne voli sigurno, voli rizik. Ne želi romantiku, želi požudu. Ženska želja je iskonska. Iako žene često odbijaju seks, to je zato što nisu dobile dopuštenje društva da budu opuštene i otvorene prema seksu kao muškarci.

Evo zašto biste trebali doživjeti orgazam prije svakog odlaska na spavanje:

1/7

O ženskom tijelu
Klitoris je jedini organ u ljudskom tijelu dizajniran posebno i isključivo za užitak. Ima više živčanih završetaka po kvadratnom inču od bilo kojeg drugog dijela ljudske anatomije i dva do četiri puta više od penisa. Stoga je iznimno važno za žensko zadovoljstvo da se tijekom seksa posveti pažnje i ovom dijelu tijela.

O ženskom orgazmu
Puno razgovaramo o tome koliko je teško ženama doživjeti orgazam. Činjenica je da većina žena može doživjeti orgazam za pet minuta ili manje s pravom tehnikom, partnerom i igračkom. Vještinom, osjetljivošću i vježbanjem ženski orgazam može se postići jednako lako kao i muški.

O glumljenju
Da, jedan od vaših prethodnih partnerica je glumila orgazam. I ne, to niste mogli ni ne možete znati. Najnovija istraživanja još su jednom dokazala da je nemoguće znati je li žena doživjela orgazam. Postoje neki znakovi: zarumenjeno lice, crveni osip koji se može pojaviti i brzo nestati na prsima ili vratu, kontrakcije rodnice, ubrzani rad srca i klitoris osjetljiv na dodir neposredno nakon toga. No, oni nisu pouzdani.

Jedini način da joj garantirate da ima orgazam, da budete potpuno jasni da neće predstavljati problem ako ne doživi orgazam, ali i da ćete joj nakon seksa pomoći u postizanju istog.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne:

1/7

O ženskoj individualnosti
Istina, postoje neke generalizacije koje mogu omogućiti ljudima da vam daju savjete kako biti dobar ljubavnik. No svaka žena voli drugačije stvari. Započnite raditi ono što je bilo uspješno u prošlosti, ali uvijek zatražite povratne informacije i zamolite je da vam kaže kako voli da je se dodiruje i što joj odgovara.

O intimi
Muškarci se povezuju kroz akciju. Žene se vežu uz riječi. Ako želite sjajan seks, morat ćete razgovarati sa svojom partnericom i, što je još važnije, slušati je. Razgovor je dio predigre za žene. Prisiljava vas da ih gledate, obratite pažnju i razgovarate s njim, a to je ono što ih stavlja u raspoloženje za seks koji može uslijediti.

Split je idealan grad za umirovljenike, prema poznatom američkom magazinu:

Komentara 1

MO
montello
19:09 02.05.2021.

treba ona slusati injega

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije