Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
korisno

Stručnjakinja otkrila kako u nekoliko sekundi očistiti masnoću s kuhinjskih ormarića

shutterstock
04.06.2023.
u 08:00

Sapun uklanja prljavštinu i masnoću dok ocat sprječava mrlje na površinama.

Sručnjakinja za čišćenje iz Australije Carolina McCauley otkrila je kako lako uklanja masnoću koja se skuplja na kuhinjskim ormarićima, a kako bi uklonila čvrste nakupine prljavštine na ormarićima koristila je samo vodu, ocat, sapun, eterična ulja i krpu od mikrovlakana. Sve je demonstrirala u svom sada već viralnom videu objavljenom na TikTok-u gdje za ovu metodu tvrdi da je veoma učinkovita i sigurna za korištenje, kako prenosi Daily Mail.

"jednostavno pomiješajte jednu šalicu vode i jednu šalicu alkoholnog octa u staklenoj posudi, a zatim dodajte malo sredstva za pranje posuđa i nekoliko kapi eteričnog ulja i umočite krpu pa s njom obrišite ormariće od vrha do dna, kako biste uklonili svu masnoću", rekla je. Naime, sapun uklanja prljavštinu i masnoću dok ocat sprječava nove mrlje na površinama, a ormari su u svega nekoliko sekundi blistavo čisti!

@carolina.mccauley My foolproof method for cleaning greasy cabinets ⭐️🧽 #homehackswithcarolina #cleaninghacks #cleaningtips #kitchenhacks ♬ original sound - xxtristanxo

POGLEDAJTE VIDEO: Kuharica tvrdi da pogrešno čistimo dasku za rezanje: Ima trik za uklanjanje nečistoća i bakterija!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije