Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POKUŠAJTE IH IZBJEGAVATI

Stilistica otkrila tri odjevna predmeta zbog kojih izgledate starije: 'Pripazite na print i model traperica!'

Shutterstock
20.06.2022.
u 10:30

- Mnoge žene upadaju u zamku time što pokušavaju pratiti trendove, no ono što je popularno među mlađim generacijama, nije nužno pravi odabir za starije - kaže stilistica

Znate li da vas i odjevni predmeti mogu postarati? Naime baš kako 'prava' odjeća može pomoći zadržati mladoliki izgled, pogrešan vam modni odabir može može nadodati par godina; a budući da sigurno ne želite izgledati stariji nego što jeste, dobro je znati kakvu je odjeću najbolje izbjegavati u širokom luku...

Kako piše The Sun, jedna je stilistica na svom Tik Tok profilu otkrila tri odjevna predmeta zbog kojih, kako tvrdi, možete izgledati čak deset godina stariji.

Tri stvari koje morate napraviti da vam make up potraje cijeli dan

1/8

- Odjeća je izraz onoga što jeste i kada se odijevate uvijek trebate biti vjerni sebi, ali postoje neki predmeti koji dodaju nekoliko godina, što mislim da nitko ne želi - rekla je.

 Prva stvar na njenom popisu bili su odjevni komadi s prevelikim printevima kakvi se obično nalaze na odjevnim predmetima poput bluza ili 'maxi' haljina. Stručnjakinja ističe da su veliki printovi od nedavno u trendu i mladi ih jako vole, no starije će žene odabirom odjevnog predmeta za mlađe svoje godine još više istaknuti. Umjesto njih, bolje je birati odjeću s manjim printevima. 

Drugi odjevni predmet koji biste trebali izbjegavati su zastarjele, vrećaste traperice. Stilistica kaže da, osim što možete izgledati preopušteno, takvi odjevni predmeti šalju i krivu sliku o vašoj figuri. Zato savjetuje da pri kupnji isprobate što više traperica dok ne nađete one koje odgovaraju vašem obliku tijela.

Na kraju, stilistica ističe da mnoge žene pogriješe kad pokušaju slijepo slijediti trendove; no ono što je popularno među mlađim generacijama nije nužno i pravi odabir za nešto starije. Tako će samo ostaviti dojam da se trude izgledati mlađe, što nikad nije dobro. Tako primjerice duge suknje dodaju godine, dok jako kratke suknje mogu biti 'pretjerane'. Tada su, kaže stručnjakinja, najbolji izbor suknje srednje duljine (do koljena ili do gležnja) koje pristaju svakoj ženi bez obzira na godine. 

Kakva vještina! Julie (39) pokazala je kako je snimila svoj naopaki ples na šipci:

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije