Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SKUPLJA NOVAC

Spoj iz pakla: Djevojka putovala tri sata i potrošila gotovo 800 kuna, a on ju izvrijeđao

10.09.2019.
u 14:53

Jade Savage nedavno je bila na najgorem spoju u životu. Srećom, ona je neugodnoj situaciji uspjela pronaći malo humora pa je tako na stranici za pikupljanje novca GoFundMe odlučila primiti donacije kojima bi pokrila trošak tog užasnog susreta.

Muškarca s kojim se nalazila je pronašla preko Tindera, popularne aplikacije za pronalazak partnera, a već su se vidjeli nekoliko puta.

Jade je potrošila 93 funte što iznosi nešto manje od 800 kuna i više od tri sata putovanja. Kada se vidjela s muškarcem vrijeđao ju je kako se udebljala i kako ne izgleda kao što je izgledala kada su se vidjeli posljednji put- samo 4 tjedna ranije. Jade mu je šokirana uzvratila kako se prema njoj ne smije tako ponašati te su se uputili prema njegovom automobilu. 

- Imam pravo to reći, to je činjenica. Udebljala si se i ja se smijem šaliti s tim. Pokvarila si mi večer i želim da odeš- rekao joj je.
Jade se cijeloj situaciji smijala sa svojim prijateljima jer je potrošila mnogo novaca i vremena samo da bi ju netko izvrijeđao i poslao kući. 

- To je bio najkraći i najgori spoj na kojem sam ikad bila- rekla je za The Sun.

Ljubavne savjete za vas imaju kumice s Trešnjevke:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije