Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vrlo zanimljivo

Facebook ima svoju aplikaciju za spojeve, a evo kako funkcionira

Shutterstock
06.09.2019.
u 11:59

Popularna društvena mreža stalno uvodi novitete, a sada je odlučila biti konkurencija Tinderu

Facebookova aplikacija za spojeve, Facebook Dating, predstavljena je prvi puta prije godinu dana na F8 konferenciji, a sada je konačno i zaživjela u Americi i još 19 drugih zemalja. Sve funkcionira tako da se što bolje pronađe osoba istih preferencija i interesa, a zato je potrebno uložiti malo više vremena u popunjavanje profila. 

Aplikacija omogućava stavljanje objava s Instagrama na profil za spojeve, a korisnici će moći dodati i Instagram pratitelje na listu tajnih simpatija.  Ako je netko od prijatelja napravio isto, a simpatije si odgovaraju, dobit će notifikaciju. Do kraja godine će se moći staviti i Instagram i Facebook Stories na ovaj profil. 

Kako će funkcionirati? 

Da bi se aplikacija mogla instalirati potrebno je živjeti u državi u kojoj je aplikacija dostupna te biti stariji od 18 godina i imati najnoviju verziju Facebooka. Za razliku od Tindera, ovdje ne postoji swipeanje, već se samo komentira profil osobe ili se stisne like. Sve aktivnosti koje se događaju na Facebook Datingu ostaju tamo, pa tako prijatelji na društvenoj mreži Facebook neće znati za radnje na aplikaciji za spojeve. 

Ipak, postoji i mogućnost dijeljenja detalja budućeg spoja s obitelji i prijateljima, a može se podijeliti i stvarna lokacija putem poruka. Mnogi misle kako je ovo način da se na Facebook ponovno privuče mlađa publika. U Europu aplikacija dolazi početkom 2020. godine. 

Pogledajte koliko muškarci poznaju ženske proizvode: 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije