Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
biste li ga vi platili?

Skupi ručak šokirao društvene mreže: Pogledajte što se dobije za 70 kuna u centru velikog grada

Pixabay
12.10.2021.
u 11:30

Jedan muškarac odlučio je pojesti ručak u centru Londona, ali kvaliteta hrane ga je nevjerojatno razočarala.

Ponekad kvaliteta hrane ne odgovara njezinoj cijeni, a jedan ručak tako je šokirao korisnike društvenih mreža zbog neuravnoteženog omjera cijene i kvalitete, kako piše Mirror.

Objavivši na Redditu, anonimni muškarac podijelio je fotografiju ručka uz opis: “Platio sam 8,50 funti (oko 70 kuna) za avokado na tostu u središtu London.” Objava je brzo postala viralna, a mnogi korisnici kritizirali su obrok te utvrdili da je cijena previsoka za dobiveno jelo.

Svako jutro budi se u 4 i 30 kako bi svome suprugu napravila doručak:

1/2

Foto: Reddit

Drugi su rekli da jedva mogu prepoznati hranu, jer je na fotografiji avokado doslovno razbacan po tostu, koji izgleda kao da je bez maslaca, a cijela stvar izgleda kao da je u neredu.

"Stvarno sam mislio da je ovo grašak na tostu, a sada dobivam razne ideje za obroke”, komentirao je jedan korisnik, dok je drugi pitao: "Mogu li vas pitati zašto ste platili 8,50 funti za avokado na tostu?!"

"Za mene je ovaj obrok simbolično moderan: ‘Natjerali smo ga da plati 8,50 funti za povrće na tostu, učinili smo ga što je moguće lošijem i sada se svi smijemo dok ga jede’”, našalio se jedan korisnik.

Četiri načina kako izravnati odjeću bez korištenja pegle!

Ključne riječi

Komentara 1

TO
tomotomo
11:36 12.10.2021.

Što kaže onaj "njemac" za London, koji kaže da je Dubrovnik skup

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije