Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nova ambasadorica

Sementa Rajhard odlično se snašla u ulozi glavnog lica kampanje za MUCCA torbe

Sementa Rajhard u kampanji za Mucca torbe
Foto: Janko Janjić
1/9
13.11.2015.
u 07:36

Radi se o visokokvalitetnim komadima kožnih torbi koje su izrađene od vrhunske, najfinije talijanske kože

Mucca torbe predstavljaju novu kampanju za posljednju kolekciju s novom ambasadoricom Sementom Rajhard u glavnoj ulozi.

Atraktivne fotografije svih modela snimljene su na ulicama Zagreba, a mlada pjevačica i glumica Sementa Rajhard velika je ljubiteljica ženskih torbi i modnih dodataka te se savršeno snašla u ulozi glavnog lice ove modne kampanje.

Brend Mucca, iza kojeg stoji bračni par Irena Mišić Fileš, koja je posvećena dizajnu i brine se o razvoju brenda i Goran Fileš, zadužen za vizualni identitet i marketing, nastao je prije pet godina iz velike ljubavi prema modi i modnim dodacima te želje za proizvodnjom vrhunskog modnog proizvoda u Hrvatskoj. Kolekcija Mucca inspirirana je jednostavnošću i profinjenošću. Ova zbirka vrućih komada začinjena je ravnim linijama, izrađena od prirodne kože te s posebno dizajniranim privjeskom.

„Htjeli smo Mucca torbu uklopiti u svakodnevni modni izričaj i pokazati da se ova modna poslastica može kombinirati na sve načine. Svaka torba ručno je šivana s posebnom pažnjom. Profinjenost i skladnost linija Mucca torbi moj su osobni izričaj i prenosim ih na svaki model. Volim jednostavnost, bezvremenost i minimalizam u modnim komadima. Sve svoje želje utkala sam u svaki postojeći model, a s istim žarom nastavit ću stvarati i nove kreacije Mucca torbi“, opisala je Irena Mišić Fileš. 

Radi se o visokokvalitetnim komadima kožnih torbi koje su izrađene od vrhunske, najfinije talijanske kože. Svaki detalj pomno je razrađen, a torbe se pakiraju u posebno dizajnirane Mucca kutije u kojima se krije i pokoje iznenađenje poput mirisne lavande koja razveseli buduće vlasnice.

Kolekcijom Mucca torbi dominiraju četiri imena: Mucca – unisex pismo torbe, Tašnica - chain purse, Big Mama - tote bag i Beguša koja je apsolutni must have ove sezone.

Mucca kolekcija uskoro će postati bogatija za još jedan novi model, a torbe su dostupne na web shoppu.

 

Komentara 1

DA
dangebandi
14:02 13.11.2015.

Uvjet za kupovinu je da žena muca

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije