Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
želi biti s njim

'Seksam se s kolegom s posla u nadi da će ostaviti svoju djevojku'

shutterstock
13.03.2021.
u 22:55

Zbunjena je jer ga stvarno voli, ali počinje misliti da je iskorištava.

- Posljednjih šest mjeseci viđam se s kolegom s posla. Seksali smo se nekoliko puta, iako sam od početka znala da ima djevojku. Nadala sam se da će je ostaviti, ali što smo dulje zajedno, to sve više shvaćam da su sretni zajedno - napisala je jedna žena za psihoterapeutkinju Deidre.

Evo zašto biste trebali doživjeti orgazam prije svakog odlaska na spavanje:

1/7

Nitko na poslu ne zna za njih, ali ona se svejedno osjeća kao budala kada on pred svima priča o njegovoj sjajnoj djevojci. Zbunjena je jer ga stvarno voli, ali počinje misliti da je iskorištava.

- Nećete znati što misli o vezi s vama dok ne razgovarate s njim. Ako ipak vidi budućnost s vama, uspjet će pronaći način da završi sa svojom djevojkom. No, trebao bi to učiniti prije nego kasnije. Dajte mu vremensko ograničenje da odluči. Ako to ne učinite, riskirate da postanete dugoročno "druga žena" - odgovorila joj je stručnjakinja.

Muškarac promovira vježbe za jaču vilicu, liječnici se ne slažu:

Komentara 4

RO
roland
05:47 14.03.2021.

Bolje si nađi nekog moćnog političara. Župan, gradonačelnik, predsjednik uprave javnih tvrtki u vlasništvu države... Prvo ga omađijaš pipiripicom, a potom ga riješiš Viagrom. Još dobiješ tajni bonus od 30.000 eura za Mini Cooper i bundu.

MO
montello
18:26 14.03.2021.

a sta ako ne ostavi

GI
gitara1
08:55 14.03.2021.

Za sve one koje ljubav traže u paralelnim vezama: ‘ Drugarice, moj te lola neće, ostavio je mene i tebe će’

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije