Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koji je vaš?

Sedam ultimativnih razloga za prekid nove veze

ljubavni par
Foto: Thinkstock
18.12.2013.
u 20:18

Svaki početak je težak, pa tako i onaj romantični. Kada ulazite u novu ljubav s vašim dečkom ili djevojkom, piše Huffington Post, postoji sedam čimbenika koji su presudni u donošenju odluke nastaviti ljubav ili ne.

Svaki početak je težak, pa tako i onaj romantični. Kada ulazite u novu ljubav s vašim dečkom ili djevojkom, piše Huffington Post, postoji sedam čimbenika koji su presudni u donošenju odluke nastaviti ljubav ili ne.
Evo sedam čimbenika koji su neoprostivi na početku romanse:


1) Davanje ultimatuma - Ako ne možete komunicirati s nekim na početku veze, teško da ćete ikada moći. Davanje ultimatuma i ucjenjivanje prekidom na samom početku romanse, vjerojatno će i završiti istim.


2) Neodgovornost za vlastita nedjela - U svakoj vezi bit će svađe, a ako ne možete razgovarati o tome, već negirati da ste u krivu, partner će vas vjerojatno ostaviti.


3) Nepristojnost prema konobarima i službenicima - Nema opravdanja za loše ponašanje. Oni koji ne poštuju ljude, neće poštovati ni vas.


4) Nezahvalnost - Nije lijepo biti u vezi s nekim tko nikada ne iskazuje zahvalnost, ni za usluge, ni za lijepe geste.


5) Nepoštivanje granica - Oni koji ne poštuju vaše granice, fizičke ili emocionalne, vrlo vjerojatno će vam brzo dosaditi pa ćete se odlučiti na prekid.


6) Kašnjenje ili stalno otkazivanje planova - Iako smo svi ponekad prezauzeti, svatko će pronaći vrijeme za osobu do koje mu je stalo.


7) Nesposobnost za samoću - Lijepo je željeti stalno provoditi vrijeme s novim partnerom, no ako ne dajete nimalo prostora toj osobi, ona će se vjerojatno pokupiti.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije