Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Colleen Heidemann

Sa 75 godina još radi kao model: "Odbijam biti nevidljiva samo zato što sam starija"

TikTok@colleen_heidemann
01.03.2023.
u 13:30

Heidemann inače često pozira za razne modne časopise i web portale, a svojih se godina i izgleda, kako često ističe, ne srami pa ju se nerijetko može vidjeti i bez trunke make upa.

Iako joj je 75 godina, Colleen Heidemann i dalje radi kao model, a jako joj, kaže, smetaju komentari koje često čuje, da bi se 'trebala odijevati u skladu sa svojim godinama'.

Društvo danas, ističe, ima pogrešan stav o starijim ljudima, a čim osoba pređe neke godine više ju se ne doživljava.

- Mi smo jaki i nismo nevidljivi. Ja se na primjer i u svojim godinama oblačim kako želim - rekla je.

"Imam preko 70 godina i nosim prozirne haljine. Odbijam biti nevidljiva samo zato što sam starija", dodala je Heidemann uz videu u kojem ponosno pozira u dugoj, lepršavoj, prozirnoj haljini.

- Različiti ukusi, preferencije i godine samo čine ovaj svijet fascinantnijim i zanimljivijim mjestom za život - dodala je.

Više od svega joj je, ističe, bitno da bude slobodna; a sloboda između ostalog leži i u tome da se odijevaš i izgledaš kako želiš i budeš ono što jesi.

Slične je poruke nedavno tako poslala i na TikToku, a naišla je na slaganje mnogih koji također kažu kako ne shvaćaju potrebu nekih ljudi da 'ukalupe' druge i nametnu im svoje norme.

@colleen_heidemann Addressing the subjects of taste, preference and age are so highly and uniquely individual... which makes this world such a wonderfully remarkably fascinating and interesting place. Freedom to dress as you wish, to be who you are is yours to own❣️❣️❣️ • #fashionover70 #stylesession #styleover70 #dressyourage #dressmyagehowiwant ♬ original sound - Colleen Heidemann

Heidemann inače upravo zbog svoje životne energije često pozira za razne modne časopise i web portale, a svojih se godina i izgleda, ističe, ne srami pa nerijetko pokaže i kako izgleda bez trunke make upa.

U ovom je TikTok videu tako pokazala svoj look prije i nakon 'transformacije u divu', a ovo su bili neki od komentara:

'Apsolutno se slažem!!! Sviđa mi se kako se odijevaš.'
'Voljela bih imati tvoju garderobu!'
'Reci to glasno sestro, bravo!'
'Izgledaš fantastično.', napisali su korisnici, a prenosi The Sun.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije