Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
što vi mislite?

Pohvalila se haljinom koju je nosila na vjenčanje sina, ali drugi je brzo osudili: 'Sasvim neprimjereno i bezobrazno!'

Reddit
16.08.2022.
u 11:30

Bijela haljina imala je čipkasti gornji dio i debele naramenice, kao i zapanjujući čipkasti obrub na vlaku.

Jedna žena osuđena je na društvenim mrežama zbog izbora haljine za vjenčanje, a stvar je bila još gora kada se doznalo da je ona zapravo majka mladoženje, kako prenosi The Sun.

Žena je pokušala pokazati haljinu za koju je objasnila da ju je nosila samo jednom nakratko, a bijelu čipkanu haljinu opisala je kao "haljinu mladoženjine majke".

5 stvari koje o svom vjenčanju ne biste trebali otkrivati na društvenim mrežama:

1/9

Foto: Reddit

Fotografija haljine objavljena je na Redditu, gdje su korisnici bili bijesni što se majka odlučila za takvu haljinu. Uz fotografije bijele haljine pune dužine sa šlepom stajao je opis: "Haljina mladoženjine majke. Savršeno nošena samo nekoliko sati."

Bijela haljina imala je čipkasti gornji dio i debele naramenice, kao i zapanjujući čipkasti obrub na vlaku.

Korisnici Reddita brzo su podijelili svoja mišljenja o haljini, a mnogi su je osudili zbog izbora odjeće. “Kad sam prvi put pogledala sliku, pomislila sam: "Zašto da posramimo ovu ženu? To je divna vjenčanica”, komentirala je jedna korisnica.

"Nikad ne bih pokušala zasjeniti mladu ili čak odjenuti nešto slično haljini koju nosi mladenka”, dodala je druga korisnica.

Što jesti za život bez boli i upala? Stručnjaci otkrivaju koje namirnice uključiti u prehranu:

Ključne riječi

Komentara 3

KE
Kennocha
13:28 16.08.2022.

Po bontonu, na svadbu se NE NOSI NIŠTA BIJELO, osim mladenke, jednako kao što se izbjegava crna boja. A ovo sve govori o gospođi.

KS
Ksantipa
12:33 19.08.2022.

Neprimjereno, bezobrazno, neukusno, primitivno.

MO
montello
15:01 16.08.2022.

Nije u redu jer ipak je to vjencanje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije