Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
korisnici pohvalili djetetov trud

Redditovce nasmijalo pismo s kojim se curica pokušala izvući iz škole: ‘Čak je dodala i Disney žig'

Shutterstock
24.11.2022.
u 16:30

Pismo je glasilo: "Školska tvrtka uzima pauzu, tako da će djeca dobiti tjedan dana slobodno i neće morati ići u školu. Treba nam potpis vašeg djeteta ovdje."

Jedna majka nasmijala se do suza zbog simpatične poruke koju je njezina kći ostavila u poštanskom sandučiću. Naime, djevojčica je majku pokušala prevariti da ne ide u školu, tako što je u pismu napisala da je škola otkazana na tjedan dana, predstavljajući se kao 'školska tvrtka', piše Mirror.

Što majke najviše žele dobiti za poklon? Možda ćete se iznenaditi!

1/6

Pismo je glasilo: "Školska tvrtka uzima pauzu, tako da će djeca dobiti tjedan dana slobodno i neće morati ići u školu. Treba nam potpis vašeg djeteta ovdje." 

Djevojčica po imenu Cara, poštedjela je mamu 'muke' potpisivanja njezinog imena tako što je to učinila umjesto nje, a čak se potrudila i utisnuti 'žig' u obliku Disneyeve princeze Zlatokose, kako bi pismo zaista djelovalo uvjerljivo.

Foto: Reddit

- Moja kćer je danas dobila poštu, iako je nedjelja, a u pismu od 'školske tvrtke' piše da su djeca dobila jedan tjedan odmora. Zaista me nasmijala, ali je razočarana što joj plan ipak nije uspio unatoč silnom trudu - napisala je majka, podijelivši pismo na Redditu.

Dok je većina korisnika pohvalila djetetov trud, neki su podijelili vlastite priče o pokušajima izostanka iz škole.

- Napravila sam nešto slično kada sam bila mala. Čak sam i potpisala učiteljičino ime na dnu, mislila sam da sam baš pametna - napisala je jedna korisnica.

"Ovo dijete je genijalno", komentirala je druga, a treća se našalila: "Pečat pismo čini legitimnim, da nema pečata pomislila bih da je lažno."

Postala je baka s 33 godine: ‘Plakala sam kad mi je kćer s 14 rekla da je trudna, ali sada volim kupovati za bebu’  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije