Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stvarno bizarno

Ima posao "od 9 do 17", a ostatak vremena misli da je vampir: Pije ljudsku krv, izbjegava svjetlost...

Instagram
24.06.2020.
u 09:59

"Napravimo rez na neprimjetnom dijelu tijela i od tamo dobivamo krv. Nije potrebna velika količina, već je sve u tom intimnom činu"

Lilith Vampyre (27) iz Londona tvrdi da je vampir star 600 godina, a zbog neobičnog načina života skupila je čak više od 150 tisuća pratitelja na Instagramu. Iako ima sasvim običan posao, Lilith je svoj život posvetila da živi ‘vampirskim’ životom, odnosno pridržava se određenih pravila ponašanja, prenosi ladbible.com.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

𝔊𝔦𝔳𝔢 𝔶𝔬𝔲𝔯𝔰𝔢𝔩𝔣 𝔱𝔬 𝔪𝔢, 𝔥𝔞𝔲𝔫𝔱𝔢𝔡 𝔟𝔶 𝔥𝔢𝔯 𝔢𝔣𝔣𝔦𝔤𝔶, 𝔅𝔢𝔞𝔯𝔦𝔫𝔤 𝔡𝔬𝔴𝔫 𝔬𝔫 𝔪𝔢, 𝔟𝔩𝔦𝔫𝔡𝔢𝔡 𝔟𝔶 𝔥𝔢𝔯 𝔩𝔢𝔤𝔞𝔠𝔶 𝔊𝔦𝔳𝔢 𝔶𝔬𝔲𝔯 𝔰𝔬𝔲𝔩 𝔱𝔬 𝔪𝔢, 𝔥𝔞𝔲𝔫𝔱𝔢𝔡 𝔟𝔶 𝔥𝔢𝔯 𝔢𝔣𝔣𝔦𝔤𝔶, 𝔗𝔥𝔯𝔬𝔲𝔤𝔥 𝔱𝔥𝔢 𝔴𝔦𝔫𝔡, 𝔰𝔥𝔢 𝔠𝔬𝔪𝔢𝔰 𝔱𝔬 𝔪𝔢 Apologies for not posting as often lately, I have more interesting content planned for you soon! What would you like to see from me this year? Coat @punkrave.ch

Objavu dijeli 𝕷𝖎𝖑𝖎𝖙𝖍 (@lilith_vampyre)

Izbjegava izravno sunce i sunčevu svjetlost, a tvrdi kako najviše energije ima tijekom noći. Njezina očaranost vampirima započela je kada je bila djevojčica te je počela gledati filmove i čitati knjige o vampirima.

- Prvo sam upoznala ovakav život kada sam pogledala Drakulu i tada su me očarala ova mistična bića. Voljela sam sve što je bilo povezano s vampirima, a to mi je pomogla da pronađem i druge ljude poput sebe, ispričala je.

Vjeruje da je vampir postala s 18 godina, ali tada to još nije u potpunosti znala. Sada je shvatila njezin ‘stvarni’ život i počela se u skladu s njim i ponašati. Ona ne izgleda samo kao vampir iz raznih knjiga i filmova, već je priznala da pije ljudsku krv. Otkriva kako krv dobije od osobe koja razmišlja isto kao i ona te da ta osoba nikada nije u opasnosti kao u filmovima.

- Prvi put sam ljudsku krv probala iz znatiželje. Imala je okus željeza, poput bakra. No okus je različit kod svakog. Napravimo rez na neprimjetnom dijelu tijela i od tamo dobivamo krv. To su uglavnom moji prijatelji ili ljudi koje sam upoznala kroz svoj životni stil. Ne treba mi velika količina krvi, sve je zapravo u samom činu, vrlo je intimno, kaže Lilith.

Lilith vjeruje da zapravo ima 600 godina, a i tvrdi kako osjeća veliku povezanost s prošlošću.

- Ponekad se osjećam prastaro. Uvijek me zanimala povijest i puno se promijenilo od tada, ali prijašnji svijet mi je poznat, kao da sam živjela u njemu, objašnjava. Također je otkrila kako u svom životnom stilu istinski uživa. Najviše joj se sviđa osjećaj slobode i moći, ali i druženja s ‘drugim vampirima’. Za nju je ovaj život ključ za osobno napredovanje, ali i shvaćanje ljudske vrste i života.

Pitali smo bicikliste kakvo je stanje cesta po kojima mogu voziti i zašto vole bicikliranje:

Komentara 7

DU
Deleted user
11:22 24.06.2020.

Drakula nije pio krv nego je nabijao osmanlije na kolac i bio je glavni osloboditelj europe od osmanlija zato su ga sotonizirali i umjesto da je najveći europski heroj hollywood je od njega napravio vampira .

Avatar Edgedancer
Edgedancer
11:28 24.06.2020.

Uskoro nova parada ponosa?!

ZB
Zoki-Bijela
11:16 24.06.2020.

Pustiti joj ajvar od Huljica, to lijeci ovakve pacijente...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije