Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Radite što želite'

Ova 24-godišnjakinja živi kao vampir, pije krv i ugradila je šiljaste očnjake

Instagram/spiderjuliet
04.11.2019.
u 11:42

Mlada mama odlučila je živjeti nešto drugačije, a i njezinoj četverogodišnjoj kćeri se sviđa njezin izgled

Julia Kumpulainen živi u Finskoj i ima 24 godine, a izgleda i živi kao vampir. Posebnim zahvatom produljila je očnjake, a isto tako pije krv.

Foto: Instagram/spiderjuliet

Podvrgnula se operaciji kako bi joj očnjaci bili špičasti, baš kao i kod vampira, a to je platila 3 700 kuna. Zbog drugačijih zubi Julia teže i jede, ali kaže kako je zadovoljna svojim izgledom. Dodala je i kako kada se poreže voli piti krv. Juilia ima i kćer Elli koja ima četiri godine i kaže kako se njezinoj kćeri sviđaju takvi zubi. 

"Uvijek sam bila čudno dijete, a kada sam prvi puta čula za vampire znala sam da želim to postati ili barem izgledati kao jedan. Kad sam bila mlađa proučavala sam knjige o tome kako biti vampir", rekla je Julia za Metro. 

Foto: Instagram/spiderjuliet

Osim toga, godinama je nosila plastične očnjake za Noć vještica, a onda je saznala da postoji zahvat kojim može promijeniti izgled zubi kako bi nalikovala na vampira. 

Često na ulici nailazi na osude prolaznika, a mnogi je žele i fotografirati. "Kada se nalazim u kafiću ljudi me pitaju mogu li ih ugristi i mogu li me fotografirati. Problem mi predstavlja jedino komunikacija sa starijim ljudima", rekla je Julia. 

"Puno toga dijelim s vampirima iz filmova. Ne volim sunce i lako izgorim. Ne znam zašto ni kako, ali mogu namirisati krv s male udaljenosti. Često negdje u blizini izbije tučnjava, a ja odmah osjetim miris krvi, a potom i nađem lokvu krvi", dodala je Julia. 

Foto: Instagram/spiderjuliet

Julia svima poručuje da budu svoji, bez obzira žele li biti vampiri ili jednorozi. 

Pogledajte koliko muškarci poznaju ženske proizvode: 

Ključne riječi

Komentara 8

DU
Deleted user
18:57 04.11.2019.

Sva sreća da nije iz Hrvatske jer bi ušla u neku nevladinu udrugu i morali bi ju financirati.

DU
Deleted user
19:25 04.11.2019.

Eto, pravi članak po ukusu Večernjaka! Dika od osobe!

OB
ObrenM
14:56 04.11.2019.

Kupujem glogov kolac.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije