Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Da smo barem prije znali...

Putne jastuke za vrat cijelo vrijeme, čini se, nosimo krivo: Pogledajte kako je ispravno

shutterstock
14.07.2021.
u 10:27

"Volio bih da sam ovo znao u dvadesetima. Jako je udobno", napisao je u videu koji je pogledan više od 13 milijuna puta.

Jastuci za putovanje vrlo su praktična stvar koja omogućuje da se naspavamo bez bolova u vratu i ukočenosti nakon buđenja - ali samo ako ih koristite na pravi način.

Ako je suditi po videu jednog TikTok korisnika, cijelo vrijeme ih nosimo krivo - sa stražnje strane vrata.

Muškarac koji stoji iza korisničkog imena @sidneyraz rekao je da se putni jastuk treba nositi od naprijed, da onaj najveći dio ide ispod brade kako vam glava ne bi padala dok spavate. 

Pogledajte video:

@sidneyraz

you can actually sleep on a flight #traveltipsandtricks #inmy30s

♬ original sound - sidneyraz

"Volio bih da sam ovo znao u dvadesetima. Jako je udobno", napisao je u videu koji je pogledan više od 13 milijuna puta.

Mnogi su u komentare pisali da tek sada shvaćaju zašto su im putni jastuci, koji bi trebali olakšati putovanje, bili toliko neudobni.

Putovanje života: Dao je otkaz, podigao prst u Varaždinu i autostopom došao do Novog Zelanda

1/7
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije