Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Maleni anđeo

Prve fotografije dvomjesečne kćerkice Heidi Klum i Seala

\'heidi_nnn_sce_291109\'
Seal.com
29.11.2009.
u 14:40

Iako brojni bračni parovi na prvim fotografijama svoje djece zarade prilično novca, supermodel Heidi Klum i pjevač Seal svog novorođenog anđela odlučili su bez naknade podijeliti s javnošću

Iako brojni bračni parovi na prvim fotografijama svoje djece zarade prilično novca, supermodel Heidi Klum i pjevač Seal svog novorođenog anđela odlučili su bez naknade podijeliti s javnošću. Tako je Seal na svojoj internetskoj stranici objavio prve fotografije Heidi i dvomjesečne kćeri Lou. Na fotografijama su i ostala njihova djeca, 5-godišnja Lou koju Heidi ima iz braka s Flaviom Briatoreom, 4-godišnji Henry i dvogodišnji Johan. Iako je od porođaja prošlo manje od dva mjeseca, Heidi izgleda sjajno, a nedavno je čak nosila i reviju donjeg rublja.

Više fotografija možete pogledati na stranici www.seal.com

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije