Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Promijeni svoj život već danas

Učilište Arimed
Foto: Promo
1/10
19.03.2019.
u 08:44

Nemojte čekati priliku već danas odaberite jednu od edukacija poput edukacije za profesionalnog vizažista, masera, ugradnje trepavica ili noktiju, edukacija vezanih za obrve i sl. i započnite s novom karijerom.

Odaberite svoje novo zanimanje ili se usavršite u onome što radite. Upisi za edukacije beauty i wellness zanimanja, u Učilištu Arimed su u tijeku.

U samom centru Zagreba, na novoj atraktivnoj lokaciji, u Ilici 10/2, nalazi se Učilište Arimed, vodeći obrazovni centar za beauty i wellness edukacije, poznat po jedinstvenom pristupu svakodnevnih upisa , bez čekanja termina i popunjavanja grupa. Dovoljno je samo nazvati i dogovoriti vašu edukaciju već za sljedeći dan!

U današnje vrijeme kada mnogi gube nadu u bolju budućnost i rade poslove koji ih ne ispunjavaju ili pak uopće ne rade, Učilište Arimed odlučilo je promijeniti tu percepciju: " Oni koji ulažu u sebe i kontinuirano se educiraju, imaju život u svojim rukama. Uspjeh je ništa drugo nego stalna potraga za znanjem jer znanje je moć. Samo se trebate usuditi i odabrati što želite raditi i sami se zaposlite, ne čekajte druge. U našem učilištu odaberite svoje novo zanimanje ili se usavršite u onome što radite. Edukacije su namijenjene svima, bez obzira na predznanje. Upisi su u tijeku, ne odgađajte svoj bolji život. Znate kako se kaže- radi što voliš i nećeš raditi ni dana u životu!" - poručila je ravnateljica Arijana Barić koja već 18 godina vodi uspješan koncept prekvalifikacija i edukacija za sva beauty i wellness zanimanja koja se posljednjih godina sve više traže, zahvaljujući razvoju turizma, popularnosti društvenih mreža i svijesti žena o osobnoj ljepoti.

Foto: Arena Hospitality Group

Nemojte čekati priliku već danas odaberite jednu od edukacija poput edukacije za profesionalnog vizažista, masera, ugradnje trepavica ili noktiju, edukacija vezanih za obrve i sl. i započnite s novom karijerom. Potražnja za ovim zanimanjima svakodnevno raste, a vi imate priliku i za samozapošljavanje jer svoju budućnost kreirate s onim što učinite sada.

Više informacija o edukacijama, cijenama i načinu plaćanja potražite na web adresi: http://arimed.eu.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije