Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pokazuju istinu

Pripazite na ovih šest znakova jer mogu pokazati i upozoriti kakav će partner biti u vezi

shutterstock
03.06.2020.
u 07:00

Iako je teško točno znati kakve su bile prijašnje veze vašeg partnera, ovi znakovi otkrit će vam koliko su bile loše.

Odnosi i veze se stalno mijenjaju. Nikad ne znamo kako će izgledati naša veza tek kada u nju uđemo. Jedan od najčešćih problema u vezama su toksične posljedice koje su ostavile trag na osobi. Teško je otkriti kakve su bile prijašnje veze našeg partnera, pogotovo ako ne žele pričati o njima. No postoji nekoliko znakova koji pokazuju da ih određene stvari sprječavaju od zdrave veze i da daju sve od sebe, prenosi PinkVilla.

Pogledajte savjete kumica s Trešnjevačkog placa za vječnu ljubav:

Ne otvaraju vam se

Svaka osoba treba vremena da se otvori drugoj osobi, ali s vremenom će se to dogoditi. Ako vaš partner nakon nekoliko mjeseci ima problema s otvaranjem ili vam nedostaje intime, velike su šanse da je u prošloj vezi bio povrijeđen te se sada boji ponovno povjeriti drugoj osobi. U ovom slučaju, vaš partner treba vašu pomoć i podršku kako bi riješio svoje nesigurnosti.

Imaju ‘kratki fitilj’

Loše rukovođenje s konfliktima, temperament ili loše ponašanje, znakovi su da je vaš partner proživio ili napravio slične stvari u prošlim vezama. Prijašnji problemi i nesigurnosti često su uzrok svađa. Kako biste ih riješili, morate komunicirati jedno s drugima, ali morate i svom partneru dati do znanja da ne smije izgubiti svoje strpljenje i rješavati to na vama.

Trebaju potvrdu da vam je stalo do njih

Ako vaš partner stalno traži potvrdu od vas da vam je veza kvalitetna i da ste u dobrim odnosi, to je još jedan znak na koji morate pripaziti. Ova navika nikome ne pomaže i često je znak da vaš partner ne razumije vaš odnos. Iako se na početku čini slatko što ih zanima koliko vam je stalo do njih, ovakav odnos neće dugo potrajati.

Ne vjeruju vam

Ako vaš partner stalno ispituje zašto idete negdje ili s kim idete te vas optužuje za prevaru, to je znak da on ne zna kontrolirati svoje emocije pa umjesto toga, pokušava kontrolirati vas. Osvijestite problem, ali ako se on nastavi, vrijeme je da prekinete odnose.

Imaju tajne

S druge strane, ako vam partner taji određene stvari, to može biti jednako frustrirajuće. Normalno je da nakon loših iskustava žele neke stvari zadržati za sebe, ali nakon nekog vremena, trebaju vam se povjeriti. No to je nešto što moraju sami odlučiti, vi im samo možete biti podrška.

Treba im vremena da se vežu

Jedna od najvažnijih stvari u vezi je da ste oboje na istom što se tiče definiranja vašeg odnosa. Iako svakoj osobi treba vremena da se vežu, parovi se uvijek nađu u sredini i odrede definiciju svog odnosa. No ako se vaš partner ponaša čudno čak i kada su stvari dobre, to je znak da nije spreman za vezu.

Pogledajte koliko muškarci poznaju ženske beauty proizvode:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije