Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pita 21-godišnjak na Redditu

'Prije nego sam upoznao svoju djevojku spavao sam s njenom mamom, kako da joj to kažem?'

Shutterstock
06.12.2021.
u 20:05

Prije dva mjeseca odvela me k sebi doma da upoznam njenu obitelj i čim smo se parkirali pred kućom shvatio sam da sam tu bio, prije nego sam uopće ugledao punicu...

Većina ljudi zapamti trenutak kad su upoznali roditelje svog partnera ili patnerice, a jedan je anonimni 21-godišnjak ispričao kako je njegovo upoznavanje punice bilo posebno stresno, jer je čim ju je ugledao shvatio da je dvije godine prije spavao s njom.

- Mamu svoje djevojke sam upoznao dok sam u jednoj teretani radio kao osobni trener, bila je u 40-ima, ali je lako mogla proći i za 25-godišnjakinju - ispričao je na Redditu.

Odmah se, kaže, zainteresirala za njega pa ga je par puta pozvala van, na što je on pristao jer se i ona njemu dopala. Tako su nekoliko puta zajedno završili u krevetu, dok mu nije rekla da misli da je premlad da bude s njom i da je bolje da se više ne viđaju.

Stručnjaci otkrili dan i sat: Ovo je najbolje vrijeme u tjednu za seks!

1/6

- Poslušao sam je i promijenio teretanu, a mislio sam, naravno, i da se zadnji put vidimo - podijelio je, a nešto manje od godinu dana kasnije upoznao je svoju sadašnju djevojku.

- Prije dva mjeseca me odvela k sebi doma da upoznam njenu obitelj i čim smo parkirali pred njenom kućom shvatio sam da sam tu već bio, prije nego sam uopće ugledao punicu... - rekao je.

Osjećao se, kaže, kao da je negdje postavljena skrivena kamera, a onda je pomislio kako to ima smisla jer su i ona i mama 'njegov tip'.

- Pomislio sam: 'Dobro, bio sam sa samohranom mamom i sada sam s njenom kćeri' i nisam se od te misli ni oporavio kad je nasuprot mene stao njen tata koji mi je pružio ruku; ispalo je da su on i mama već 20 godina u braku! - ispričao je.

Iako bi, kaže, htio svojoj djevojci reći da je bio s njenom mamom, ne želi biti taj koji će joj razbiti iluziju o sretnom braku njenih roditelja. 

- Shvaćam da sam udatoj ženi bio seks igračka i nevjerojatno me sram - dodao je, a nakon upoznavanja ga je nazvala i punica i zamolila da ništa ne govori.

- Djevojka me zvala da s njima provedem i Božić i nemam nikakav izgovor da ne odem pa ću morati sjediti za stolom i 'uživati ​​u večeri' sa ženom s kojom sam imao ljubavnu vezu, njezinim mužem i kćerkom u koju sam sada zaljubljen - zaključio je.

- Ovo mi zvuči kao film iz 80-ih! - napisao je jedan Reddit korisnik.

- Ima li ona možda i brata ili sestru s kojima bi mogao spavati?! - komentirao je drugi.

Evo kako izgledaju najseksi Hrvatice

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar kenshi
kenshi
22:05 06.12.2021.

Spavao s njenom mamom! Nadam se da su se dobro naspavali kako bi bili sviježe za novi dan.

Avatar Stella
Stella
21:21 06.12.2021.

hahaha...svako iskustvo zlata vrijedi...tvoja djevojka će to znati cijeniti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije