Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koja je prava?

'Prevario sam obje djevojke i sada više ne znam kako da se ponašam'

Shutterstock
26.04.2020.
u 20:18

Ima novu djevojku, ali stara se počela javljati. Niti jedna ne zna za ovu drugu, a on je s obje u kontaktu. Sada ne zna kako da to više izdrži.

"S prvom djevojkom počeo sam vezu prije tri godine dok smo oboje bili konobari u jednom kafiću, imao sam 21, a ona 20 godina", počinje svoju ispovijest savjetnici Deidre. 

"Završio sam fakultet i počeo tražiti ozbiljniji i stalni posao. Ona je završavala tečaj za vizažisticu, ali nije uživala u tome, pa je krenula u drugom smjeru. Na poslu je stalno bio neki flert među nama i napokon sam ju pozvao na spoj jedne nedjelje. Otišli smo na skijanje i na povratku kući smo se poseksali u mom autu."

Nastavili su se viđati, a godinu dana su čak i dijelili smještaj. Bilo im je, kako kaže, zabavno i puno su se seksali. Dobio je dobar posao i odselio u drugi grad, ali djevojka nije mogla doći s njim jer je taman počela obrazovanje za veterinarskog tehničara. Održavali su vezu na daljinu šest mjeseci, ali u tom periodu ju je prevario nekoliko puta i na kraju prekinuo s njom prošle godine.

U videu poslušajte ljubavne savjete kumica s placa:

"Bio sam sam dosta, a onda sam prije nekoliko mjeseci upoznao djevojku u izlasku. 27 joj je godina i radi za konkurentsku tvrtku. Zaista nam je odličan seks. Uselila se k meni kako ne bismo bili razdvojeni tijekom karantene. Sada mi se počela javljati bivša, rekla je kako joj nedostajem i odmah smo počeli razgovarati o seksu, a jedan se i dogodio putem videopoziva. Ona je puno nježnija od moje sadašnje djevojke. Seks putem interneta ne čini se nešto, ali i takav je s njom bio puno bolji. Želi da se pomirimo i nema pojma da živim s djevojkom. Stalno želi da se seksamo preko poziva, a ja ne znam kako da se ponašam prema tome svemu."

Deidre mu odgovara: "Razumijem tvoju želju da zadržiš obje djevojke, ali to nije uredu. Očito je da te tvoja bivša još uvijek voli i zaista je okrutno da se ponašaš kao da ćete se pomiriti ako živiš s nekim drugim. Odluči se. Koja je djevojka prava za tebe? Ako je to bivša, tvoja sadašnja će morati živjeti još neko vrijeme s tobom zbog koronavirusa, pa bi bilo najbolje da iskreno razgovaraš s njom."

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Večernje žutilo
Večernje žutilo
22:03 26.04.2020.

Stari samo deri! Jednom će gravitacija učiniti svoje...

Avatar Aristarh
Aristarh
20:31 26.04.2020.

Nesesikiraj. Radi isto dalje dok ide. Kad naiđe prava sve će se poklopiti na obostrano zadovoljstvo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije