Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Pravi hladnjak za tebe

Gorenje hladnjak
Foto: Gorenje
1/4
22.05.2023.
u 08:00

AdaptTech tehnologija u NoFrost hadnjacima koji prepoznaju vaše navike!

Ovaj pametni sistem razvijen je kako bi održao optimalnu temperaturu hladnjaka u odnosu na to koliko često otvarate vrata. Kada se vrata otvore, temperatura se trenutno podiže i hrana je izložena termalnom šoku koji dovodi do bržeg propadanja namirnica. Hladnjak konstantno prati i analizira način na koji ga koristite. Na osnovu toga on može predvidjeti kada ćete otvoriti vrata i prije tog trenutka, on će smanjiti temperaturu za 1 ili 2 °C kako bi se pobrinuo da se konstantna temperatura održi i da hrana ostane svježa i puna hranjivih sastojaka. NoFrost tehnologija sprječava neželjeno lijepljenje zamrznute hrane. Upravo zato u vašim ladicama u zamrzivaču neće biti leda na hrani i njegovim unutarnjim stjenkama, a ladice će biti lijepo organizirane i uredne.

Foto: Gorenje

Ispravno zamrzavanje hrane je jednostavno.

1. Zamrznite svježe voće i povrće kad je ono najzrelije. Na taj ćete način očuvati njihove vitamine i minerale, okus, boju i izgled, a katkad će ono biti i zdravije od svježe hrane koja gubi svoju svježinu, okus, vitamine i minerale dok stoji sa strane.

2. Nepraktično? Odsada prijeko potrebno. Hranu i gotova jela trebalo bi zamrzavati u porcijama za jedan obrok. Na taj će vam način hrana koju želite biti dostupna cijele godine, a zdrav obrok pripremit ćete brzo i jednostavno.

3. Uredno organizirano i posloženo. Izbjegavajte dobro poznate frustracije koje uzrokuje led u ladicama zamrzivača dok ih pretražujete, a ruke vam se smrzavaju. Hrana bi trebala biti pravilno pakirana, uredno označena i stavljena u ladicu zamrzivača. Na taj ćete način uvijek znati gdje se nalazi i koliko je dugo u zamrzivaču.

Foto: Gorenje

4. Sačuvajte energiju koju ulažete u mukotrpno otapanje leda i čišćenje zamrzivača. Radije uložite novac u novi model, na primjer, kombinirani hladnjak-zamrzivač Gorenje s NoFrost tehnologijom koja se temelji na učinkovitom strujanju hladnog zraka kako bi se uklonila vlaga iz zamrzivača. Na taj se način sprečava nakupljanje leda na unutarnjim stranicama zamrzivača i hrani. Čišćenje zamrzivača više neće biti potrebno.

5. Zamrznuta hrana, veća ušteda! Zamrznuta hrana zadržava svoj oblik, izgled, okus, vitamine i minerale, ali i štedi vaš novac. Ušteda je dvostruka. Prvo, možete uštedjeti novac koji biste potrošili na svježe namirnice (čak i izvan sezone), zatim možete uštedjeti i na električnoj energiji jer su novi kombinirani hladnjaci-zamrzivači s NoFrost tehnologijom učinkovitiji, brže zamrzavaju hranu i troše puno manje energije od ostalih modela.

Vrijeme je da osvježite svoj duh, tijelo i kuhinju bez nepotrebnog leda. Kombinirani hladnjaci-zamrzivači Gorenje i njihova NoFrost tehnologija, moderan izgled i mnoge praktične funkcije donose novi val svježine.


Odmah napuni novi hladnjak omiljenim namirnicama jer uz svaki Gorenje NoFrost hladnjak kupljen u razdoblju od 08.05. do 30.06.2023. dobivaš Konzum poklon bon u vrijednosti od 30 € do 50 €! Saznaj više na gorenje.hr.


 

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije