Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
azijskim tragovima

Poznati isprobali kozmetiku stvaranu po načelu 'transformirati dnevne rutine u smislene rituale'

Rituals kozmetika
Foto: PR FOTO
1/6
13.09.2016.
u 13:44

Rituals je globalni lifestyle brand inspiriran drevnim azijskim ritualima. N

Morana Saračević, Igor Barberić, Martina Čičko Karapetrić i Miran Kurspahić prvi u Hrvatskoj isprobali su čari nove RITUALS kozmetike!

Douglas parfumerije su sa svojim partnerom tvrtkom Rituals Cosmetics predstavile brand Rituals na hrvatsko tržište. Nazočnim novinarima te gostima iz javnog i društvenog života među kojima su bili Morana Saračević, Igor Barberić, Martina Čičko Karapetrić i Miran Kurspahić prezentirane su sve linije branda Rituals koji uključuju proizvode za kupanje i njegu tijela, te mirisne štapiće i mirisne svijeće za dom.

Rituals je globalni lifestyle brand inspiriran drevnim azijskim ritualima. Njegova filozofija nudi jedinstven način života i iskustva, pružajući kupcima priliku da upoznaju mantru branda, a to je; transformirati dnevne rutine u smislene rituale, te ono što je neprocjenjivo „pronaći vrijeme za sebe“!

>>Donosimo vam 7 savjeta kako ublažiti opekline od sunca

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije