Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije mogla vjerovati

Pokazala kako se netko parkirao pored nje pa šokirala mnoge: 'Pozvala bih mu policiju!'

TikTok
06.01.2024.
u 10:35

Čini se da je stražnji kotač automobila dodirnuo prednji kotač Chloeina automobila...

Chloe Louise ostala je šokirana  kada se vratila na parkiralište i zatekla da je netko parkirao svoj auto pored njezina - bez da je ostavio imalo mjesta, kako prenosi Daily Star.  Cijelu situaciju je podijelila na TikToku te upitala druge korisnike: 'Što biste učinili da netko parkira tako blizu vašeg automobila?'. 

Njezin video brzo je izazvao burnu reakciju u komentarima i mnogi su rekli kako ne mogu vjerovati da se netko tako parkirao. 'Slikaj, pozovi policiju i nazovi vučno vozilo', savjetovala je jedna osoba, dok je jedan korisnik dodao: 'Tko to radi? To je nevjerojatno glupo'.

 

@chloeamesbury What would u do if someone parked that close to ur car? 🥴 #badparking ♬ original sound Chloe Lou 🧸☁️

'Naučio sam da su ljudi lijeni, parkiram toliko daleko da nema šanse da netko parkira pored mene', glasio je jedan komentar.

Ovom parkiranju nema kraja: Ni nakon 10 minuta nije se uspio parkirati u rikverc...

Komentara 2

JA
jamesd
11:18 06.01.2024.

Najveći imbecili parkiraju i guraju se što bliže ulazu u dućan, onda si udaraju vratima međusobno i oštećuju lak. Najpametniji parkiraju 20 metara dalje i nitko im neće otucati lak svojim vratima.

GE
geler203
12:33 06.01.2024.

Mene zanima kako je on izašao iz automobila.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije