Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
podržava dojenje

Pokazala je kako izgledaju grudi nakon što je izdojila litru mlijeka iz njih

Izdojeno mlijeko
Foto: Instagram
07.11.2016.
u 10:41

Majkama koje imaju problema s dojenjem i/ili izdajanjem daje podršku i savjetuje ih kako bi taj proces bio što jednostavniji i bezbolniji

Neke novopečene mame prave su pobornice dojenja, a Chi-Chi LaFlare jedna je od takvih.

Na svom Instagram profilu koji je nazvala Chichismagicmilk, objavljuje fotografije koje potiču majke da doje svoju djecu, a pojašnjava i daje savjete o izdajanju. Pozornost javnosti privukla je i fotografijom na kojoj prikazuje kako  njezine grudi izgledaju prije i nakon izdajanja čak jedne litre mlijeka.

Majkama koje imaju problema s dojenjem i/ili izdajanjem daje podršku i savjetuje ih kako bi taj proces bio što jednostavniji i bezbolniji. Njezin profil prepun je fotografija vezanih za tu temu, a ova prikazuje njezine grudi prije i nakon izdajanja. Ako se bolje zagledate, vidjet ćete razliku u veličini. 

 

>>Dojenje je korisno za bebe, majke i za ekonomiju

>>U ovoj državi dojenje je obavezno. Ako žena ne doji, suprug je može tužiti

Ključne riječi

Komentara 1

IM
Immanuell
19:22 07.11.2016.

Pa dobro, u njene stane litra, i više...... Što ako netko ima dvicu, koliko u njene stane? Ona je blagoslovljena linijom i velikim dojkama, velika većina nije. Zbog čega bi ova slika potakla dojenje nije mi jasno?! Možda zato jer lijeva slika pokazuje ogromne grudi koje bi se vjerojatno upalile da ih nije ispraznila.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije