Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ajme...

Pokazala je frizerki kakvu frizuru želi, ali krajnji rezultat je daleko od toga: Pogledajte kako joj je uništila kosu

@itsjayonce222/TikTok
23.02.2022.
u 09:11

Iako joj je pokazala i fotografiju onoga što želi, frizerka nije uspješno odradila posao.

 Korisnica TikToka, Jackie, podijelila je video u kojem je ispričala najgore iskustvo s jednim frizerskim salonom. Na fotografiji desno pokazala je kako je izgledala prije tretmana, a na lijevoj ono što je željela – malo svjetlije pramenove za ljeto.

Lak vam se brzo ljušti s noktiju? Isprobajte ovaj genijalan trik

1/5

Objasnila je sve frizerki i pokazala fotografiju, ali ono što je dobila na kraju bilo je potpuno suprotno i neočekivano. Nakon osam sati provedenih u salonu Jackie je, umjesto lijepe sivkaste nijanse i dobre frizure, izašla s potpuno ispucalom, odnosno spaljenom kosom – od izbjeljivača. 

@itsjayonce 5 MONTH HAIR JOURNEY UPDATE. All glory to @olaplex #ImBack #Olaplex #hairtok #hairjourney #materialgworl #iamwoman #fypシ ♬ Do It To It - ACRAZE

Očajna djevojka nije mogla suzdržati suze, a mnogi korisnici, koji su ostali u šoku rezultatom, pružili su podršku. "Žao mi je što ti se to dogodilo, nadam se da nisi platila."

Nije otkrila što se dogodilo na kraju i je li uspjela popraviti uništenu kosu, prošlog je kolovoza prenio The Sun.

Frizerka je otkrila koliko šampona zapravo treba koristiti da bi pravilno oprali kosu!

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije