Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Podaci Glova: Hrvatska u 2023. godini zauzela 4. mjesto u svijetu po naručivanju cvijeća za Valentinovo

Glovo
09.02.2024.
u 11:49

Hrvatska se za Valentinovo ove godine priprema s velikim brojem popusta i poklona na Glovu, uz brzu dostavu na kućni prag, bilo da su kod kuće, u uredu ili na romantičnom spoju

Hrvatska se ponosno pozicionirala kao jedno od vodećih tržišta za Valentinovo, pokazuju nedavno objavljeni podaci Glova, višekategorijske platforme koja korisnicima omogućuje pristup raznim vrstama proizvoda i jela na zahtjev.

Naime, prema istraživanju provedenom krajem prošle godine, Hrvatska je u 2023. godini zauzela visoko 4. mjesto među 25 zemalja u kojima Glovo posluje, po broju narudžbi cvijeća preko Glova za Valentinovo, dok je druga u jugoistočnoj Europi, odmah nakon Rumunjske.

Osim toga, u Glovu su prošle godine izvanredan rast zabilježile i kategorije neprehrane, posebno kategorija nakita koja bilježi rast od preko 300% te kategorija kozmetike i cvijeća s porastom narudžbi od preko 220%, odnosno 80%. % u 2023., u usporedbi s godinom prije.

Ovi podaci svjedoče o sve većoj popularnosti online kupovine kao načina iskazivanja ljubavi i pažnje prema dragim osobama.

Stoga se ovo izvanredno postignuće nastavlja i ove godine - zahvaljujući aktivnoj suradnji Glova s više od 50 partnera diljem zemlje, koji nude promotivne ponude za Valentinovo u razdoblju od 9. do 14. veljače.

Među njima valja istaknuti popularne i mnogima omiljene cvjećarnice kao što su Arisa & Cvjetoteka i Potere Art - Salon cvijeća u Zagrebu te Anda Flower Design u Splitu.

Također, partneri kao što su Borboleta (nakit), Planetopia (knjige), Pozitivne vibracije, Eroticom i Venus (sex shop) te Balon centar, Nebeski baloni i Simba baloni pridonijet će raznolikosti ponude za sve koji žele iznenaditi svoje partnere za Valentinovo.

U svim partnerskim trgovinama također ćete moći pronaći atraktivne popuste od 10% do 30% na posebno označene artikle za Valentinovo, a jedan od Glovo partnera, Borboleta, uz svaku kupnju poklanja vam i narukvicu.

Impresivnim rezultatima, ali i promotivnim akcijama u mjesecu ljubavi, Hrvatska je dosad potvrdila i svoju ljubav prema korištenju Glova, koji i ove godine nastavlja stvarati sjajne priče i prilike za sve zaljubljene diljem zemlje, uz brzu dostavu proizvoda na kućni prag, bilo da su kod kuće, u uredu ili na romantičnom spoju.

O GLOVU

Glovo je aplikacija za dostavu više kategorija proizvoda koja povezuje korisnike s tvrtkama i dostavljačima, nudeći usluge na zahtjev iz lokalnih restorana, trgovina mješovitom robom i supermarketa te maloprodajnih trgovina. Vizija Glova je svima omogućiti jednostavan pristup svemu u svom gradu, tako da naši korisnici mogu uživati u onome što žele, kada žele i gdje žele. Više detalja na: https://glovoapp.com/hr/hr/.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije