Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubav boli

Ovi će vam savjeti pomoći da se oporavite od prekida veze

tuga
Foto: Thinkstock
06.03.2014.
u 17:00

Svaka veza ima uspomene koje je izrazito teško zaboraviti. Nakon prekida, često izbjegavamo prisjećati se takvih događaja. No, trebali biste se suočiti s onim što je bilo

Prekid je vjerojatno najteža faza odnosa između dvoje ljudi, posebice za osobu koja je bila uvjerena da će veza opstati i potrajati.

Ipak, život se mora nastaviti, pa vam u skladu s tim donosimo savjete koji će vam pomoći pri oporavku.

Suočite se s onim što je bilo

Svaka veza ima uspomene koje je izrazito teško zaboraviti. Nakon prekida, često izbjegavamo prisjećati se takvih događaja. No, trebali biste se suočiti s onim što je bilo tako da bezbrižno možete krenuti dalje.

Možda će vas boljeti kao ništa nikad prije toga, ali kad bol nestane, barem ćete znati da ste zauvijek gotovi s tom epizodom.

Uzmite predah

Prekidi su izrazito stresni i vrlo je očigledno da u fazi prekida nećete moći dati sve od sebe na poslu, u obitelji ili na bilo kojem drugom području vašeg života.

Stoga je preporučljivo uzeti predah i otputovati nekamo na odmor kako biste se maknuli od cijele situacije, osvježili mozak i postali spremni da pri povratku u svoj normalni život krenete ispočetka.

Riješite se sjećanja

Jednom kada ste se suočili sa svime što boli i isplakali svoje srce, vrijeme je da ga zauvijek izbrišete. Riješite se svega što vas podsjeća na njega. Bacite darove, spalite fotografije, izbrišite njegov broj, blokirajte ga na društvenim mrežama, itd.

Na kraju tog ciklusa čišćenja, trebali biste se osjećati kao da nikada niste poznavali osobu toga imena.

Dopustite da vam se ponovno dogodi ljubav

Samo zato što vam je ‘'neki frajer’' slomio srce, to ne znači da je kraj svijeta. Ako vas nije znao dovoljno cijeniti, to znači da vas ne zaslužuje.

Možda vam je teško vjerovati u to, ali negdje postoji osoba koja će vas tretirati poput princeze, pa ne gubite nadu da će vam se putovi jednog dana sresti.

>>Što kad kola krenu nizbrdo? 5 znakova da će vas dragi - ostaviti

>>Ovih 5 stvari stalno radite, a mogu uništiti vašu vezu

Komentara 1

PE
peugeot
17:35 06.03.2014.

A ako je rijec o "ljubavi zivota" ? Otici negdje, a proganjan mislima na nju (njega) taj savjet baci odmah u vodu ! Mozes otic' i na kraj planete zemaljske ali dzabe - sve ostaje isto. Od stresa zbog prekida obolis, rastjeras prijatelje oko sebe... E, ostaje kao jedino rjesenje da dobijes na lotu veliki zgoditak ! Tada ce se ona (on) ziher vratit'! Vidi, bogati savjeta, vidi...!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije