Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
korisno

Masna kosa, slomljeni nokat.... Ove trikove za ljepotu dobro je znati

Make up
Foto: Thinkstock
17.02.2014.
u 14:31

Kako bi vaša kosa mirisala cijeli dan, nanesite nekoliko kapi parfema na češalj ili četku za češljanje.

Dakle, ako vam se kosa prebrzo masti, umjesto da je često perete i tako još pogoršate situaciju, nanesite lagano malu količinu bejbi pudera na korijen vlasi.

Tako će puder upiti svu masnoću s kože tjemena prije nego što dospije na cijelu kosu.

Parfem na češlju

Kako bi vaša kosa mirisala cijeli dan, nanesite nekoliko kapi parfema na češalj ili četku za češljanje. Tako ćete, dok se češljate, nanijeti parfem duž cijele kose, a vlasi će ga lagano upiti i na njega mirisati satima.

Super ljepilo za spas nokta

Ako vam pukne nokat, jednom kapljicom super ljepila možete ga lako zalijepiti, a zatim lakom za nokte sakrijete prijelom.

Krema za neposlušne obrve

Obrve možete lako ukrotiti pomoću hidratantne kreme koja će ih omekšati i olakšati vam njihovo oblikovanje. Osim toga, obrve će imati zdrav sjaj.

>>Cijeli dan ste u pokretu? Evo kako vaš make-up može trajati dulje

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije