Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Beauty blogerica

Ova 12-godišnjakinja kupila je BMW iako ne može ni dosegnuti pedalu gasa!

Foto: Youtube Screenshot
15.05.2019.
u 16:45

Natthanana Sanunrat je beauty vlogerica koju putem društvenim mreža prati više od milijun pratitelja

Za 12. rođendan priuštila si je BMW 7 koji vrijedi oko 1,2 milijuna kuna, iako je preniska da može dosegnuti pedale. Ova školarka s Tajlanda kaže kako zna da mora proći još osam godina da bi dobila vozačku, pa će do tada njena majka Natcha i otac Rong. 

Natthanan, poznata kao Nong Pear, četkicu za make up prvi put je u ruke uzela kao trogodišnjakinja, a u prvom YouTube videu zvijezda je bila sa samo četiri godine i nakon toga počela 'skupljati' followere. 

Sada je školarka, sudjelovala je na nekim fashion eventima, uključijući London Fashion Week 2018. godine. 

'Šminkam se od četvrte godine svaki dan, pa sam jednostavno počela snimati i stavljati na društvene mreže.' 

Na YouTubeu ima 292 tisuće pratitelja, prenosi DailyMail.
'Ponosni smo na nju i na to što je svojim radom uspjela kupiti automobil, a mi ćemo ga sada voziti kako bi je doveli na make up i modne evente. Mislim da će njen prvi pravi automobil, odnosno onaj koji će moći voziti biti Porche.'

Sve pogledajte u videu: 

 

Ključne riječi

Komentara 1

MA
Manijak
09:14 16.05.2019.

Kad odrastem bit cu sponzorusa...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije