Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAGRADNA IGRA

Osvojite kreaciju iz nove kolekcije Roberta Severa!

29.01.2009.
u 16:35

Nakon što je njegov T-shirt dugih rukava doslovno raprodan, hrvatski top dizajner Robert Sever odlučio je pod etiketom FHR dizajnirati mini kolekciju sa tri outfita i pripadajućim modnim dodacima koji su apsolutni “must have” svake žene za sezonu proljeće/ljeto.

Nova kolekcija odiše mladenačkom zaigranošću pa tako možete birati između nekoliko modela sportskih pamučnih majica s prepoznatljivim printom Roberta Severa koje možete kombinirati s trapericama od tamnog denima modernog užeg kroja koje se kopčaju s patentnim zatvaračem te modnim dodacima kao što su torba od perforirane dvobojne kože, ogrlica i narukvica od obojanog i posebno obrađenog pleksiglasa. Svi artikli iz kolekcije FHR mogu se kupiti na www.quelle.hr.

A za sve čitatelje večernjeg.hr pripremili smo pravu modnu poslasticu. Nagrade su ovoga puta osvojili : majice Roberta Severa za FHR design - Dubravka Vizek, Tatjana Smajila Gomaz,Petra Dabić, Anica Mirosavljević i Renata Bonić-Babić; narukvice - Kristina Španić, Lidija Godanj, Nataša Janković, Aleksandra Fehir Slukić i Danijela Matešić; ogrlice - Melanija Vrkljan, Dinka Tomašević i Darinka Copetti; srebrne privjeske - Jelena Ognjenović, Judita Grzunov i Tatjana Tomovski.

Čestitamo dobitnicama!

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije