Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šokirala se

Ostavio ju na neobičan način: 'Poljubio me prije odlaska u dućan i više se nikada nije vratio!'

Shutterstock
15.01.2024.
u 13:30

Nakon dva sata joj je poslao SMS poruku

Poljubio ju je na rastanku i otišao u dućan kupiti nove hlače, no kad Lynzeina dečka nije bilo nekoliko sati, počela se brinuti. Na TikToku je podijelila svoju šokantnu priču, jer je priznala da je sa svojim dečkom u vezi više od tri godine, a da s njim živi više od godinu i pol, piše The Sun.

"Onda mi je jednog dana rekao da ide samo do trgovine popodne kupiti hlače za vjenčanje na koje smo trebali ići sutradan izvan grada, za koje smo već rezervirali hotel i odgovorili na poziv. I on ode, poljubi me kao pozdrav kao da je sve u redu i uzme mi auto jer on nema svoj. I onda prođe sat vremena, prođe sat i pol, a ja sam bila kao, hmm, nema ga već neko vrijeme, ali sam si mislila, možda mu samo treba više vremena. Kako god", rekla je Lynze. 

@lynzedukes Crazy…#fyp #breakup #ghostmode ♬ original sound - Lynze

Zatim, oko dva sata nakon što je otišao, dobila je SMS poruku u kojoj je pisalo: "Oprosti što odlazim ovako. Samo nisam htio svađu ili dugu raspravu. Ostavio sam ti auto na parkingu shopping centra i stavio ti ključeve u prtljažnik." Kada ga je nakon toga pokušala nazvati, otkrila je da je promijenio broj telefona.

Dodala je da je to zadnje što je čula za svog dečka. "Je li ostavio svoje stvari u kući?" upitala je jedna osoba u komentarima. Na što je Lynze odgovorila: "Ne, spakirao se dok sam radila tog jutra i jednostavno je otišao. Kada sam dobila poruku, otišla sam u našu sobu i njegove stvari su nestale!"

VEZANI ČLANCI:

Mnogi su u komentarima otkrili vlastite, slične šokantne situacije. "Moji djed i baka bili su zajedno 40+ godina i jednog dana je moj djed ispraznio njihov štedni račun i nestao na Filipine. Nije razgovarao ni s kim od nas, a onda nas je jednog dana nazvala neka nasumična djevojka koja je rekla da je preminuo od srčanog udara i poklopila", , napisao je jedan. "Zajedno 7 godina. Imali smo zajedničku kuću. Došao je kući s posla i rekao da su mu roditelji jako bolesni i da ga trebaju da se preseli ponovno kući (3 sata su bili udaljeni od nas). Ispostavilo se da je imao ljubavnicu 20 godina (kroz prvi brak i zatim mene. Zatražio je premještaj u njezin grad", komentirala je treća korisnica.

"3 godine zajedno, skoro 1 godina u braku, moj muž je otišao na posao na dan kada smo krenuli na put. Onda je nestao na gotovo 2 tjedna. Blokirao me na društvenim mrežama. To je bilo prije 10 godina. Ponovno sam se vjenčala sa savršenim muškarcem koji je sve što sam ikada željela! Sada mi je drago što je tako otišao", glasila je još jedna ispovijest. "Moj bivši zaručnik poljubio me ujutro na rastanku, a kad sam kasnije tog dana došla kući, iselio je sve svoje stvari. Vjenčanje nam je bilo za dva tjedna. Sve je otkazao, a da ja nisam ništa znala. Samo sam dobila poruku da nismo jedno za drugo", dodala je još jedna osoba. 

Suprug ju je ostavio čim je dobio vizu: ‘Sve nas je prevario!’

Ključne riječi

Komentara 2

MO
montello
09:43 16.01.2024.

taj ju nije nikad volio nasao drugu onda nije mogao joj reci u lice bolje takvi joj ni ne trebaju,

BO
BoljiSvijet
15:44 15.01.2024.

To majstore!. .svaka čast...treba to naglo presječi brz puno drame i objašnjavanja...onaj kaj je pobjego na Filipine i umro od srčanog je pravi ..taj mi je sada uzor!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije