Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle Ljubav & veze

Obratio se psihoterapeutkinji: 'Seksam se sa šogoricom, ne mogu joj odoljeti, iako mi je supruga trudna'

Supruga je trudna drugi put, a on se osjeća jako loše zbog svega što je učinio.
03. kolovoza 2020. u 22:03 1 komentara 7940 prikaza
Foto: Shutterstock

Jedan muškarac obratio se savjetnici britanskog portala The Sun, Deidre, a problem je u tome što ima ljubavnicu - i ne zna kako prekinuti taj odnos.

Supruga i on zajedno su pet godina, a sa šogoricom spava već četiri - zajedno su bili čak i na dan njegovog vjenčanja. 

"Spetljao sam se s mlađom sestrom svoje supruge jednom kada smo popili previše alkohola. Bilo je to prije četiri godine kada je proslavila 21. rođendan. Prokomentirao sam kako je sada odrasla, a onda smo se strastveno poljubili. Seksali smo se nekoliko puta tog mjeseca, a čak sam i pomislio da prekinem trenutnu vezu kako bih bio s njom."

Spriječila ga je vijest da je supruga trudna s prvim djetetom, pa je smatrao da je normalan slijed događaja da se vjenčaju. "Rekao sam njezinoj sestri da moramo prekinuti aferu, ali seks je toliko dobar da joj ne mogu odoljeti - ima obline, privlačna je i šarmantna."

Na Twitteru je pokrenut hashtag #ženeujavnomprostoru: Brojne žene pričaju o uznemiravanju koje su doživjele!

Supruga je trudna drugi put, a on se osjeća jako loše zbog svega što je učinio. Njezina mlađa sestra ga svaki put uspije odgovoriti od ideje da prekinu taj odnos koji imaju. 

"Ne mogu prestati razmišljati o njoj..."

Deidre ga je upozorila da, bez obzira na to što im četiri godine to uspijeva, nešto može poći po zlu i svi mogu otkriti za aferu. "Toliko ćeš ljudi unesrećiti - suprugu, djecu, obitelji, pa čak i ljubavnicu. Požalit ćeš što nisi na vrijeme reagirao. Krajnje je vrijeme da to prekineš, odmah."

A1 Hrvatska DONOSI A1 Čak 72% hrvatskih kompanija inoviralo je u zadnje dvije godine: Evo kako su neke od njih otvorile 300 radnih mjesta, a neke transformirale cijele industrije A1 DONOSI A1 Je li plaća zbog krize ponovo postala najvažnija za odabir posla? Evo u kojoj tvrtki za rođenje djeteta zaposlenima daju 10.000 kuna, a u kojoj mogu birati odakle žele raditi Ne zna što napraviti Seks i afera s kolegom s posla bili su toliko odlični da se čak rastala od supruga, a onda se on počeo čudno ponašati... Nije ga htjela povrijediti 'Osjećam se toliko krivom što varam supruga već tri godine da mi je mučno od toga, ne znam što napraviti'
UPLETEN U AFERU JANAF
Tko je zapravo gradonačelnik Velike Gorice Dražen Barišić?
Doživi hedonistički vikend u vinskim podrumima Slavonije i Baranje
Vinski raj
Doživi hedonistički vikend u vinskim podrumima Slavonije i Baranje
  • Avatar ucjena
    ucjena:

    Ne znaš brate, sto je slast, dok ne pereš svoju svast:::::)) normalno je to iako izgleda, da nije, hoče ona probati što je seka izabrala, krv nije voda!