Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne zna što napraviti

Seks i afera s kolegom s posla bili su toliko odlični da se čak rastala od supruga, a onda se on počeo čudno ponašati...

shutterstock
03.08.2020.
u 07:00

Želi imati ozbiljnu vezu sa svojim ljubavnikom, ali nije sigurna da on to može pa za savjet pita stručnjake.

- Nisam mogla vjerovati koliko imam sreće kada sam se krenula strastveno seksati s kolegom s posla. No sada se bojim da trošim svoje vrijeme. Oboje smo u braku pa smo odnos započeli kao tajnu aferu. On je od početka bio divan, govorio mi je najromantičnije stvari i pričao mi je kako ćemo se vjenčati. Stvarno sam mislila da sam pronašla svoju srodnu dušu. Okončala sam svoj brak zbog njega i sada smo oboje rastavljeni, ali dvije godine kasnije nismo se pomakli prema naprijed. On živi sa svojom majkom i počinjem shvaćati da me osvojio svojim riječima, a ne djelima. Ostaje sa mnom samo kada su moja djeca kod njihovog oca, a ja radim sve za njega - napisala je za The Sun.

Kaže da ne može priuštiti da se preseli s njom, iako dobro zarađuje. Osjeća se tako usamljeno i plače prilično često dok ide spavat. Čini se da on ima stvarnih problema s pokazivanjem ljubavi i naklonosti. Nikada je ne dodiruje, zagrli ili poljubi. Uvijek se trudi držati ga za ruku, uvijek je ona koja ga prva poljubi i uvijek koja prvo kažem "volim te". Uvijek ona traži seks. Kad ga pokuša dodirnuti, gura je i izmišlja izgovore. On smatra da su vrlo skladni kada je u pitanju naš seksualni život, ali ona se ne slaže s tim. Puno se seksaju, ali nema povezanosti između njih. Sada ona ne zna treba li ga ostaviti pa za savjet pita psihoterapeutkinju Deidre.

- Bojim se da da. Zvuči kao da ima stvarnih problema s predanošću. Kladim se da bi njegova bivša supruga ispričala sličnu priču. Možda je odrastao s roditeljima koji imaju loše odnose.Seksualna kemija bila je sjajna - sve dok je sebe mogao smatrati tajnim ljubavnikom - ali on je lijen i sebičan redoviti partner. Moji savjeti vam mogu pomoći, ali ništa se neće promijeniti osim ako ne pristane na neko savjetovanje. Mislite li da će pristati na to? - odgovara joj je Deidre.

Pitali smo građane što misle o okupljanjima mladih kod HNK:

Ključne riječi

Komentara 1

KM
kmica420
18:44 03.08.2020.

ko ja smisao ovog clanka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije