Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Biste li isprobali?

Novost na tržištu: Kreiran parfem s mirisom kanabisa, a jedna bočica košta 1600 kuna!

drewmartinco/Instagram
21.04.2021.
u 15:30

Cijena nije baš mala za pakiranje od 50 ml.

Drew Martin, kreator istoimenog brenda koji prodaje proizvode na bazi kanabisa, otkrio je jedan novitet koji će se pojaviti u prodaji - parfem s mirisom marihuane.

Napravio je kolaboraciju s tvrtkom koja proizvodi mirise za tijelo, Heretic Parfum, pa su zajedno kreirali bočicu od 50 ml koja će se prodavati za 250 dolara, odnosno 1600 kuna.

"Nadam se da ćete, dok uranjate u ovaj potpuno prirodan miris, doživjeti povezanost s drevnom praksom iskorištavanja dobrih strana ove biljke, koja je za nas u središtu svega što radimo", rekao je Douglas Little, osnivač Heretic Parfum tvrtke.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Drew Martin (@drewmartinco)

Znate li kada treba baciti proizvode za šminkanje?

Novi parfem, Herbalist, sadrži lavandu, japanski čempres, juzu biljku, tamjan, limun i tangerinu, miris iglica bora i, naravno, kanabis za koji kažu da je "specijalna i moćna biljka", prenosi New York Post.

"Neki ga koriste u medicinske svrhe, neki za zabavu, neki za opuštanje, a parfem je neka nova kategorija korištenja. Nadam se da će imati ulogu u širenju znanja o dobrobiti kanabisa", kažu iz Drew Martin.

Na tavanu pronašli ilegalni laboratorij: Zaplijenjena marihuana vrijedna milijun kuna

1/7
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije