Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Novo u 2020: Obiteljska oaza uz more u Poreču: Valamar Parentino Hotel

Valamar Parentino Hotel
Foto: Promo
1/7
31.07.2020.
u 12:58

Ljeto je već opasno krenulo, a vi se još uvijek grijete na vrućem asfaltu i autu s posla kući sanjate o plaži na kojoj bi se sada opustili i okupali?

Nama je Istra oduvijek bila idealno mjesto za odmor – blizu je, sva je zelena i plava, gastronomska ponuda je odlična, a šarmantni gradići u njoj kao da su ostali u nekom drugom vremenu. Jedan od takvih je i Poreč, smješten na zapadnoj obali, ovaj grad nudi pravi povijesno – kulturno – turistički doživljaj. 

Od uskih kamenitih uličica, zidina, raznih plaža, konoba i restorana – potpuni doživljaj Mediterana u malom.

Foto: Arena Hospitality Group
Doživite Poreč! Grad koji na jedinstven način spaja bogato kulturno-povijesno naslijeđe i najmodernijie pogodnosti jedne vrhunske turističke destinacije. Odmor u Poreču oduševit će vas na svakom koraku, tijekom cijele godine. Od čistih plaža koje nose oznaku Plave zastave do zelenog mediteranskog okruženja koje poziva na rekreaciju, sport i avanturu. Odmor u Poreču nudi i susret s jedinstvenim povijesno-kulturnim naslijeđem u kojem posebno mjesto zauzima čuvena Eufrazijeva bazilika pod zaštitom UNESCO-a, jedna od najdojmljivijih sakralnih građevina na obali Jadrana. Ne propustite otkriti ljepote autentične istarske unutrašnjosti s nadaleko poznatom gastro-enologijom.

Upravo se u Poreču smjestio novi obiteljski Valamar Parentino Hotel 4*.

Nalazi se na samo 5 minuta šetnje od starog grada Poreča u blizini prekrasne šljunčane plaže Val Parentino Family i idealno je mjesto za aktivan i zabavan obiteljski odmor.

Ovdje sve poziva na igru i veselje, od vrhunski opremljenih dječjih igraonica s potpisom Super Maro u kojima postoji soft play poligon i igraonica, radionice za djecu koja vole crtati i izrađivati stvari, do legića.  Malenoj djeci će se zasigurno svidjeti i Activity bazen, dva tobogana i bazen za bebe s vodenim igračkama na koja se djeca mogu penjati i spuštati niz malene tobogane. Dok klinci uživaju pod budnim okom našeg profesionalnog tima, vi se opustite na ležaljci pod baldahinom ili uz regenerirajući tretman u Sun & Spa Wellness centru. Tijekom dana iskoristite odličan Stay Fit program, a navečer Music & Fun zabavni repertoar.

Foto: Arena Hospitality Group
Uz more doživljaja prijat će vam i gourmet delicije restorana Mediterraneo koji poslužuje bogati buffet doručak na terasi, osvježavajući kokteli kraj bazena ili plaže, pa sve do vrhunske mediteranske večere u hotelskom restoranu ili obližnjoj La Pentoli Trattoriji Italiani – sve je spremno za vaš potpuni užitak.

Ono najvažnije – plaže i bazeni

Dok vas sunce grli svojim zrakama, vi se prepustite opuštanju na očaravajućoj plaži Val Parentino Family ili kraj atraktivnih hotelskih Activity bazena. Spustite se s djecom niz vodeni tobogan, a zatim se poigrajte s njima u plitkom bazenu za bebe. Kvalitetno vrijeme za sebe potražite u Sun&Spa Wellnessu uz aromatičnu masažu na otvorenom ili saune.

Što bi vas moglo posebno privući?

  • šljunčana Val Parentino Family plaža (Val plaža s najvišim nivoom usluge i sadržaja)
  • 2 vanjska bazena i plitki bazen za bebe s vodenim igračkama
  • ležaljke i suncobrani na bazenu (besplatno)
  • wellness centar Sun&Spa

SAZNAJTE VIŠE I ISTRAŽITE[DB3] 

More sportskih i zabavnih sadržaja

Foto: Arena Hospitality Group
Ako volite provoditi svoj odmor uz zabavne aktivnosti, na pravom ste mjestu. U Valamar Parentino Hotelu ćete pronaći bogat izbor sportskih sadržaja, vrhunski Stay Fit program tjelovježbe i rekreacije i raznovrstan Music&Fun večernji program. Na vama je samo da uživate!

Ovo bi vas sigurno moglo zanimati:

  • Stay fit – svakodnevni program tjelovježbe, fitnessa i rekreacije
  • organizirane biciklističke ture i spremište za bicikle
  • vodeni sportovi na plaži (uz nadoplatu)
  • teniski i ostali sportski tereni u blizini hotela (uz nadoplatu)
  • Music & Fun - bogat večernji program uz glazbu i zabavu

POGLEDAJTE PONUDU

Zabava za mališane ali i roditelje

Foto: Arena Hospitality Group
Nezaboravan obiteljski odmor jamče pažljivo osmišljeni Valamarovi koncepti Super Maro za djecu do 12 godina. Super Maro vam donosi vrhunski opremljene dječje igraonice - Maro Mini i Maro Maxi Club - kao i profesionalno osmišljen zabavni program za djecu svih uzrasta do 12 godina.

  • Igre i programi poput izleta i tematskih dana namijenjeni obiteljskoj zabavi i druženju najmanje 2 puta tjedno
  • Profesionalni dječji programi poput zabavnih i plesnih priredbi i nastupa mađioničara
  • Kino projekcije na otvorenom jednom tjedno (od 15.06. do 01.09.)Obiteljski programi:
  • Škola plivanja (uz nadoplatu)

SAZNAJTE DETALJE

Iskoristite akciju u kojoj ćete platiti 6 noći, a boraviti 7 i uživajte u svojem ljetu na Jadranu.

Valamar se pobrinuo i za sigurnost svih svojih gostiju uz koncept #beachholidays. Osigurali su još više prostora, više pažnje i više sigurnosti za svakog gosta. Boravak na suncu i u moru je najbolji način da „napunite baterije” ovog ljeta! Saznajte više o njihovim procedurama.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije