Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠTO DA RADIM

'Njuškao sam po mobitelu svoje djevojke i otkrio prijetnju iz prošlosti'

Uzeo sam joj mobitel dok nije gledala i saznao da su zamalo postali par
Foto: Shutterstock
01.07.2019.
u 22:41

'Nerijetko i ona mene pita o prošlosti, te njuška po mojim društvenim mrežama, no kada ja napravim isto, naljuti se'

Moja djevojka u posljednje vrijeme stalno priča o jednom muškarcu koji se trenutno nalazi u vojsci- započinje muškarac koji se požalio poznatoj kolumnistici Deidre na portalu The Sun.

- Uzeo sam joj mobitel dok nije gledala i saznao da su zamalo postali par. Poruke su pokazale da su i jedno i drugo često razmišljali o tome da budu skupa. Na kraju poruka je dodala kako se nikada ne zna što budućnost nosi. Natuknuo sam joj neke stvari poslije toga, ne bi li mi priznala, no to se nije dogodilo.

Ja imam 27, a ona 26 godina. Prekrasna je i znam da je van moje lige. Nerijetko i ona mene pita o mojoj prošlosti, te njuška po mojim društvenim mrežama, no kada ja napravim isto, naljuti se. Volim je i već živimo zajedno, no bojim se da to nije život kojeg ona želi, iako tvrdi suprotno - nastavio je muškarac.

- Recite joj da morate biti iskreniji jedno prema drugome i raditi na nekim promjenama ako želite da vaša veza opstane. Sklonite vaše mobitele, recimo oko 20 sati, te počnite međusobno razgovarati i flertovati. To će biti dobar početak - odgovara Deidre. 

Hrvati sve više povećavaju penis bez odlaska pod nož

Ključne riječi

Komentara 5

CA
cavecanem
22:44 01.07.2019.

Vijest bi bila da je otkrio prijetnju iz budućnosti.

Avatar Ironman0105
Ironman0105
00:17 02.07.2019.

Trebal bi pisat Lastanu.

Avatar Golum
Golum
00:33 02.07.2019.

Majstore pitaj Melvudina..taj ce ti dati savjet sa se ukakas.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije