Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Majka dvoje djece:

'Suprug me prevario, no njegov preljub spasio nam je brak'

Foto: Shutterstock
12.06.2019.
u 07:00

U trenutku preljuba, par je bio zajedno 13 godina, no njihov seksualni život bio je rutinski i nimalo uzbudljiv zbog čega su oboje bili frustrirani

Majka iz Australije otkrila je kako joj je suprugov preljub spasio brak. Žena (37) iz Sydneyja priznala je kako je nakon puno godina suživota sa svojom ljubavi iz djetinjstva, njihova veza postala rutina.

A sve je postalo još gore kada je saznala da je njezin suprug spavao s drugom ženom dok je bio na vikendu s prijateljima u Byron Bayu.

U trenutku preljuba, par je bio zajedno 13 godina, a vezu su započeli kada su imali 12. Zajedno su izgubili nevinost, kupili prvi stan , oboje su imali 25 i sina od tri godine.

– Dok su našli prijatelji izlazili i otkrivali svoju seksualnost, mi smo bili kod kuće. Imali smo jedno drugo za seks pa nije imalo smisla trošiti bogatstvo na alkohol i drogu kao naši prijatelji – rekla je ona, piše Daily Mail.

Dodala je i kako seks sa suprugom nikad nije bio uzbudljiv, bio je ugodan i često rutinski. Priznaje da je često odbijala supruga jer joj je bilo dosadno seksati se s njim. Onda su se počeli svađati oko toga, a ona je primijetila da ga odbija sve više.

– Rekao mi je da je bio toliko fruistriran nedostatkom seksa da je iskoristio priliku koja mu se jednom ponudila kada je bio pod utjecajem alkohola – dodala je.

Izbacila ga je iz stana, a on se preselio u stan u susjednoj četvrti. Kada je saznala da je na Tinderu, i sama je odlučila krenuti istraživati svoju seksualnost.

U osam mjeseci koliko su bili razdvojeni imala je šest partnera, a stvari su se proimijenile kada je njihov sin slavio rođendan. Tu noć vodili su ljubav kao nikada dotad.

Uskoro su se složili da zajedno idu kod psihoterapeuta. Suprug je priznao da ga je bilo sramota što je tijekom cijelog života imao samo jednu ženu, a dodatno ga je frustriralo to što ga je ona odbijala. Ona je pak shvatila da njihov prethodni seksualni život nije bio nimalo uzbudljiv.

Godinu dana nakon što je saznala da ju je prevario, par se i službeno pomirio. Sada, sedam godina kasnije, imaju i drugo dijete te oboje kažu kako im je njegova prijevara spasila brak. 

Komentara 3

BR
brzzzy
07:45 12.06.2019.

Imala šest partnera u pauzi prekida i to joj je spasilo brak ???...

Avatar lip_ko_nadan
lip_ko_nadan
08:45 12.06.2019.

U 8 mjeseci se dobro iz....la i onda ga lijepo primila nazad. Ipak je sa njim život najsigurniji.

Avatar Burgija
Burgija
00:13 15.06.2019.

Petljanija!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije