Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nešto preslatko

Nerazdvojni su: Labrador i pilići postali su najbolji prijatelji

Instagram
08.07.2020.
u 14:30

Ovo prijateljstvo oduševilo je, ali i raznježilo mnoge.

Labradorica Ruby (5) postala je nerazdvojna s grupom pilića koji su se razdvojili od majke. Njezina vlasnica, Jadene Moloy, pronašla je napuštene piliće u svom rodnom gradu Norfolku te ih je odlučila spasiti. Prilikom upoznavanja, Ruby je odmah postala ‘opsjednuta’ pilićima i brzo su postali nerazdvojni, prenosi Daily Mail.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💕

Objavu dijeli Jadene Maloy (@jadenemaloy)

Iznenađujuće, pilići se uopće ne boje Ruby, a jedna od najdražih aktivnosti im je skakanje po njoj i njezinoj njuški. Ruby je čak preuzela i dio brige o pilićima pa često ulazi u njihovu kutiju, gdje se onda zajedno griju i spavaju. Jadene nije zabrinuta za sigurnost pilića jer je Ruby po prirodi jako nježna i brižna, ali i zaštitnički nastrojena prema svojim novim najboljim prijateljima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ever seen a dog so in love with chicks?

Objavu dijeli Jadene Maloy (@jadenemaloy)

Sve preslatke trenutke između Ruby i grupe pilića, Jadene objavljuje na društvenim mrežama, gdje je prikupila puno fanova ovog prijateljstva. - Ruby je najveća kuglica sreće, puna je energije i uvijek toliko jako maše repom da joj se cijelo tijelo trese. Uvijek ima veliki osmijeh na licu. Ona nije samo pas, ona je moja najbolja prijateljica. Ne mogu zamisliti život bez nje - kaže Jadene.

Dariju multipla skleroza nije spriječila da prehoda hodočašće od 600 km:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije