Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle Ljubav & veze

'Neprestano me zove u šetnju, a zna da sam u kolicima'

Preko interneta je upoznala muškarca koji joj se izrazito sviđa, ali on je stalno poziva na šetnje prirodom, a ona je u kolicima.
21. rujna 2019. u 07:55 1 komentara 672 prikaza
Foto: Shutterstock

- Cijelo vrijeme govori da se moramo naći za šetnju, a već sam mu rekla da sam u kolicima - započinje svoju priču žena koja se za savjete obratila Deidre, terapeutkinji portala The Sun.

LJUBAVNI PROBLEMI 'Zbog svog ljubavnika sam prekinuo s djevojkom, ali ne znam što će biti s njegovim brakom'

Objasnila joj je kako ima specifično stanje kralježnice koje se pogoršalo kada ju je prije pet godina ostavio muž. Sada je upoznala izrazito simpatičnog muškarca na online stranici za spojeve. Ona ima 47 godina, on je dvije godine stariji i već tjednima ne prestaju pričati.

- Predlaže šetnje prirodom. Na početku naših razgovora sam mu ispričala sve o svom stanju, ali sada se bojim ponovno o tome govoriti kako ga ne bi otjerala od sebe - nastavila je.

Nevolje u raju 'Imala sam najbolji seks s ujakom svoje prijateljice dok mi muž radi u Španjolskoj'

Deidre ne smatra kako bi to trebao biti prevelik problem.

- Samo mu recite da biste rado otišli u šetnju, ali da niste sigurni kako ćete se snaći s kolicima. Možda on već računa na to, ali svakako je bolje da odmah zna. Pokušajte si prvo pronaći prijatelja umjesto da lovite spojeve - rekla joj je. 
 

Plazma keksi
BAŠ KAO NEKADA
Stvari koje se godinama nisu promijenile, a svejedno ih obožavamo
  • ObrenM:

    Komu su namijenjeni ovakovi umni clanci?Ako je to za popuniti prostor,steta je veca od "koristi',jer ovako gubite citatelje.Sadrzaj nije za djecu,a jos manje za odrasle normalne ljude.