Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
udala se za njezinog oca

Neobična povezanost: Djevojka (29) ima pokćerku od 19 godina, a prije joj je bila - dadilja

TikTok
26.01.2022.
u 14:30

U braku su već tri godine, a tvrdi kako je njihova veza savršena, iako je suprug 20 godina stariji od nje

Krystle Kayture (29) kao tinejdžerka radila je kao dadilja i čuvala mnogu djecu. No, kako piše Mirror, sve se promijenilo kada se zaljubila i udala za jednog tatu, koji je 20 godina stariji od nje i kojem je čuvala kćer.

Na TikToku je podijelila video u kojem je podijelila svoju priču te šokirala brojne korisnike. Bivša dadilja objasnila je da je sa suprugom šest godina, a tri u braku te da je on bio razveden kada su se upoznali i zaljubili jedan u drugoga.

Osim novog supruga, Krystle je dobila i pokćerku, djevojčicu kojoj je nekada bila dadilja i koja sada ima 19 godina. "Iako ona biološki nije moja - ona je moja djevojčica i ja je volim", tvrdi Krystle.

Ne smeta im velika razlika u godinama, a zbog nje je ostavio ženu nakon 25 godina:

1/18
@krystlekayture We did this exact dance a year ago and clearly we have not improved. 😂 #XfinityFanthem #stepdaughter #stepmom #viral ♬ Ice Me Out - Kash Doll

Dodala je i da ima vlastitog sina, iz prethodne veze, nakon što je rodila s 18 godina, ali i da njezin suprug ima sjajan odnos s njim te ga je prihvatio kao vlastitog sina.

Njezin video brzo je postao viralan na društvenim mrežama i prikupio više od dva milijuna pregleda, a mnogi korisnici u komentarima našalili su se o njihovom braku. 

Uvijek padnu na dadilju”, komentirala je jedna korisnica, dok je druga dodala: “I sada čuvaš njegovu kćer potpuno besplatno.”

@krystlekayture 6 years later ✨ #fyp #agegap #RufflesOwnYourRidges #nanny ♬ original sound - kay💗

TikTokerica spravlja hipnotizirajuće torte: Njene 'kreacije' prate milijuni! 😍

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije