Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bilo je još znakova

Saznala da je partner vara zbog jedne sitnice koju je pronašla u njegovom koferu...

mealswithbecky/Tik Tok
24.01.2022.
u 10:25

Mnogi su joj pisali da joj instinkt sigurno dobro govori i da su sve ove situacije jasni znakovi da joj suprug nije vjeran.

Jedna korisnica TikToka odlučila je podijeliti sa svojim pratiteljima probleme koji se trenutno događaju između nje i supruga, a svakom objavom sve više ih je šokirala i zainteresirala za situaciju.

Becky je prvo otkrila da je njezin suprug otišao na poslovno putovanje - na kojem je i njegova bivša djevojka i sadašnja kolegica. Samo ta činjenica već je bila dovoljna da se Becky ne osjeća ugodno, a onda su se počele događati sumnjive stvari...

Otvoreno mu je priznala kako se osjeća, a on je rekao da nema razloga za brigu jer se "on više ni ne sviđa bivšoj, pitao ju je i rekla je da tu nema više ničega". Na tu izjavu Becky je pitala zašto je uopće s njom o tome razgovarao, ali nije dobila dogovor.

@mealswithbecky He has been gone since the 9th. They are coworkers. Idk if he’s being honest about everything #cheater #husband #momsoftiktok #fyp ♬ Only Love Can Hurt Like This (Slowed Down Version) - Paloma Faith

Kasnije je prestao odgovarati na poruke da bi idućeg dana rekao kako je zaspao u 20 i 30 jer je bio umoran od cijelog dana, a na njezino pitanje kako se točno zove hotel u kojem odsjeda nije htio odgovoriti. "Pokazat ću ti fotografije kada dođem kući", napisao je.

Zatim je rekao da se putovanje produžuje i da neće još doći kući, što je Becky posebno uznemirilo.

@mealswithbecky #stitch with @mealswithbecky Pause to read. He is taking a long time to reply again. #cheater #husband #momsoftiktok #fyp ♬ original sound - mealswithbecky

Vratio se, a ona je išla raspakirati njegov kofer - i ostala u šoku. Na jednoj čarapi pronašla je zalijepljen umjetni nokat. "Nisam radila nokte od Božića, a i ne nosim ove koji se samo zalijepe", napisala je u objavi.

Nekoliko dana stavljala je pronađeni nokat na njegove stvari kako bi ga i sam vidio, ali on bi ga uvijek samo pomaknuo negdje drugdje. Na kraju ga je stavila u sendvič koji mu je pripremila, a on je samo odbrusio da joj šala nije smiješna.

@mealswithbecky I can’t believe this. I knew something was going on #cheater #husband #momsoftiktok #dirtbag #fyp ♬ Forever - Labrinth

Mnogi su joj pisali da joj instinkt sigurno dobro govori i da su sve ove situacije jasni znakovi da joj suprug nije vjeran, prenosi The Sun, ali Becky se više nije javljala pratiteljima.

Otkrila da je dečko vara zbog jednog detalja na fotografiji: 'Zaboravio je na naočale..'

Znanstvenici tvrde: Ovo je najlakši način da prebolite prekid veze

1/5

Komentara 1

DU
Deleted user
11:43 24.01.2022.

Fejk njuz.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije