Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brzo i lako

Neobična metoda za osunčani ten tijekom cijele godine: Potrebne su samo hidratantna krema i vrećice čaja

shutterstock
28.08.2020.
u 12:53

Iako se metoda na prvi pogled čini pomalo neobična, rezultati pokazuju da funkcionira, a vidljivi su već u razdoblju od 30 dana.

Iako je ljeto pri samom kraju, postoji jedan odličan trik kako zadržati preplanutli ten tijekom cijele godine - i to ne s umjetnim sredstvima za samotamnjenje. Jedna žena otkrila je kako održava tamni ten, a sve što joj za to treba su vrećice čaja, prenosi The Sun.

U videu koji je podijelila u jednoj Facebook grupi, ova beauty ljubiteljica demonstrira kako napraviti sredstvo za postupno samotamnjenje dodavanjem čaja u hidratantnu kremu za tijelo. Iako boja nije trenutna, ako se svakodnevno i redoito nanosi, nudi suptilan sjaj koji se može održavati tijekom cijele godine.

Foto: Instagram screenshot

U šalicu tople vode treba staviti nekoliko vrećica čaja, a zatim navlažene vrećice čaja istiskati ravno u posudu gdje se nalazi hidratantna krema ili losion. Efekt će biti jači što dodate više čaja. Ako je hidratantna krema u tubici ili bočici, a ne u posudi, procijedite je u čistu posudu, što će omogućiti da proizvodu lakše dodate čaj. Tekućina i krema se pomiješaju, a rezultat je proizvod smećkaste boje. 

Kremu nanesite na tijelo na uobičajen način, jednom ili dvaput dnevno, a s vremenom će koža postati svilenkasto glatka te lagano preplanula. Iako se metoda na prvi pogled čini pomalo neobična, rezultati pokazuju da funkcionira, a vidljivi su već u razdoblju od 30 dana. 

Video o pravilnom cijeđenju tjestenine izazvao burnu raspravu:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije